OPET SU U MODI

Ako ste mislili da nikad nećete obuti platforme, Sienna Miller bi vas mogla razuvjeriti

12.09.2019 u 17:18

Bionic
Reading

Cipele s debljim potplatima vraćaju se u modu svakih nekoliko sezona i čini se da ih čeka još jedna renesansa. Ubrajate li se među one koji na povratak platformi gledaju sa zgražanjem, Sienna Miller bi vas mogla natjerati na promjenu mišljenja

Uvijek dotjerana britanska glumica za posjet Filmskom festivalu u Deauvilleu odabrala je sandale s platformama i pokazala zašto bi ovaj komad obuće mogao biti vasa sljedeća modna investicija

Zgodna glumica je odjenula majicu bez rukava i visokog ovratnika mornarsko plave boje koju je kombinirala s plisiranom bijelom midi suknjom.

Odličnom stajlingu dodala je srebrne kolut naušnice i sunčane naočale trendi mačkastog oblika, dok je kosu svezala u labavu punđu.

Jednostavan i efektan izgled Sienna je začinila s odličnim Guccijevim tamnim sandalama na platformu i s crveno-bijelim remenčićima.

Iako bi ova obuća s oku privlačnim remenčićima komotno mogla biti izbor i u večernjim izlascima, Sienna je njihovim izborom uspjela postići eleganciju koja nije pretjerana ni za ovu prigodu.

Odlična stvar kod sandala s platformama je da unatoč povišenim petama mogu biti vrlo ležerne, a osim toga udobne su za nošenje i doprinijet će vašoj visini.

Jednako tako, vrlo su zahvalne za kombiniranje pa će jednako dobro pristajati tajicama kao i trapez trapericama u stilu 70-ih.

  • +5
Sienna Miller na Filmskom festivalu u Deauvilleu Izvor: KCS PRES / Profimedia / Autor: Gael Colliguet