Rezultat NEĆE izostati

Ako nemaš vremena, a imaš celulit – pročitaj!

12.04.2018 u 11:51

Bionic
Reading

I u okrilju vlastitog doma možete postati genijalna ratnica: dovoljno je borbu protiv celulita uključiti u svoj dnevni ritam i vidjet ćete rezultate te borbe do ovogodišnjeg odlaska na plažu

Jedna od bitnih stavki u životu, svakako je – PRAKTIČNOST. Pogotovo u slučajevima kada je sve prepušteno našim rukama. Uzmite uzde u svoje sposobne ruke i napravite nešto ZA SEBE, umjesto da trošite vrijeme na puko žaljenje ili beskorisno maštanje o rezultatima. Sve što treba stane u riječ: DOSLJEDNOST.

Dakle, baš svakog dana napravite nešto protiv tog nesretnog celulita koje nas rastuži iz ogledala. Ključne riječi: SVAKOG DANA!

Rezultat NEĆE izostati. Možete li jednom u životu biti dosljedni samoj sebi? Naravno da možete! Idemo, krenimo, poduzmimo!

1 – HODANJE

Bilo da se radi o šetnjama, brzom hodanju ili samo prohodavanju onih čudesnih 10 000 koraka dnevno kroz odlaske na posao, u kupovinu, do vrtića ili škole stranih jezika, u posjetu prijateljici i prilikom pospremanja kuće, od danas ih usmjerite u svoju borbu protiv celulita. U postizanju fitness ciljeva, koraci koje načinite samo su početak. Uz FitBit ćete pratiti svoj napredak, svoje rezultate i svoju  tjelesnu aktivnost- korake, udaljenost, potrošene kalorije, aktivne minute, automatsko praćenje spavanja

Sve što trebate nalazi vam se na dohvat ruke, kao što je uljni tonik ili krema protiv celulita i remodelirajuće tajice. Umjesto da koristite set Body Sculpt Destock za spavanje, iskoristite ga za vrijeme aktivnog gibanja, da ne gubite na vremenu u svojoj aktivnoj borbi! Poboljšajte hodanje i napravite ga – učinkovitim do maksimuma.

2 – SAMOMASAŽA

Svaki ulazak u vašu kadu, postaje od danas vaš novi ring. Onaj u kojemu ćete nešto konačno napraviti za sebe. Onaj isti u kojem ćete ostavljati centimetar po centimetar celulita. Svako tuširanje iskoristite za masažu napadnutih dijelova svog tijela. I rasterećujte ih iz dana u dan. Vaša kupaona postat će vaš privatni spa, mjesto koje će vas učiniti zadovoljnom ženom. Mjesto iz kojega ćete ili započinjati ili završavati svoj dan – nasmiješene i zadovoljne. Prije tuširanja iščetkajte se suhom četkom od prirodnih vlakana, uvijek u smjeru odozdo prema gore, započevši od stopala, pa sve do vrata. Tuširajte se nakon četkanja, u toplini vode i u odabiru gela za tuširanje po svom izboru, a onda pristupite vlastitom anticelulitnom tretmanu s jednim od dostupnih proizvoda koji će popuniti vašu kolekciju omiljenih krema, ulja i losiona – vaših saveznika u privatnoj žestokoj bitci.

Slobodno izaberite svog saveznika iz naše preporuke:

3 – PREHRANA

Smjesta izbacite procesiranu hranu s popisa namirnica kojima hranite svoj organizam. Zamijenite ih voćem, povrćem i nemasnim mesom ili ribom, svježim posnim sirevima, laganim juhama. Smanjite unos šećera i soli. Zdrava prehrana neće samo pomoći u anticelulitnoj borbi, odjednom ćete ukupno blistati od zdravlja! Vaša koža, vaša energija bit će vam izuzetno zahvalni, a u ogledalo ćete svaki dan namignuti zadovoljnije onim mjestima na kojima vas smeta narančina kora! Zlatno pravilo leži i u piću, preciznije rečeno – običnoj vodi, koju ćete neštedimice ulijevati u sebe, što nimalo nije teško u ovim toplim danima koji nadolaze. Osim toga, te nužne dvije litre vode dnevno, smanjit će one nemoguće nalete gladi, koje je najčešće samo produkt nervoze koja tinja u nama, popularno zvane u današnje vrijeme – stres. Isperite stres i celulit i poboljšajte zdravlje, sve jednim potezom!

4 –  SITUACIJA 'HITNA AKCIJA'

Nerijetko se u životu pojave neki važni događaji kada nam treba preobražaj - smjesta! Da, da, znamo da vi niste Pepeljuga koja je na bal stigla u prekrasnoj haljini i u zlatnoj kočiji, a još jučer je u dronjcima gulila krumpire u trošnoj kuhinji. Da, znamo da niste niti Scarlett O'Hara koja je siromaštvo prikrila raskošnom zelenom haljinom koju je sašila u kratkom roku od baršunastih zavjesa i zablistala na sastanku s Rhett Butlerom. Ali zato sasvim sigurno znamo da ste – žena! Najmoćnije stvorenje koje uvijek od ničega, može stvoriti svašta. Pa čak i onda kada se to treba desiti – odmah! Posegnite za magičnim serumima koji daju ekspresne rezultate:

Nabavkom čudesnih flastera Cellulite koje ćete koristiti tih nekoliko dana ili ako ste sretnica punih četrnaest dana, dopuštajući magičnom djelovanju kofeina da odradi svoje, do situacije koja zahtijeva vaš savršeni nastup, vi ćete postići preobrazbu u hitrom roku i zablistati jednako kao heroine koje su bile dovitljive!