CARMEN GIMENO

Ako mislite da totalni sportski look ne pristaje damama iznad 50 u krivu ste; stajling ove influencerice dokazuje suprotno

23.04.2021 u 12:01

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, jedna od najpopularnijih pedeset plus influencerica ne prestaje izazivati divljenje modnih znalaca

Kreativna Španjolka s nepogrješivim modnim instinktom samo niže fantastična izdanja jedno za drugim, pa ne čudi da joj broj fanova raste na dnevnoj bazi.

Carmen je ponovno pokazala kako dame iznad 50 ne bi trebala zazirati od sportskih stajlinga, složivši genijalan dnevni look koji bismo odmah iskopirali.

Fashionistice su oduševljene s njezinim novim lookom koji se savršeno uklapa u aktualne trendove koji promoviraju udobnost, a osim što joj ju je ovaj casual outfit podmladio, Carmen za njega nije puno potrošila.

  • +36
Hoodie su uvijek u trendu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Gimeno je u jednom ranijem intervjuu za španjolsko izdanje InStylea otkrila kako ona nikad kupuje skupu odjeću i da se njezina garderoba najvećim dijelom sastoji od svima pristupačnih brendova poput Zare, H&M-a, Manga...

Hudica i comfy jogger hlače u istoj nijansi bež boje više su nego dobar spoj ako ih iskombinirate s upečatljivom kratkom jaknom iz Manga.

Cool look kojem je teško naći manu, Carmen je spretno začinila neizbježnim starkama kojima popularnost raste vrtoglavom brzinom te ih sve češće viđamo na stopalima mnogih poznatih trendseterica poput Olivije Wilde, Diane Keaton, Lucy Hale...

Sunčane naočale, klasični bob i crveni ruž detalji su koji su savršeno upotpunili dnevni stajling simpatične pedeset plus influencerice.