povratak u stvarnost

Adio more, evo nam škole: Hrvatski Telekom pripremio odličnu ponudu za roditelje, školarce i studente

01.09.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Kraj ljeta i za odrasle i za djecu znači isto - povratak u rutinu ispunjenu obavezama; bilo u školske klupe, na posao ili na fakultet. Dok se s nostalgijom prisjećamo ljetnih trenutaka, Hrvatski Telekom odlučio je povratak u stvarnost učiniti što lakšim za studente, školarce, ali i njihove roditelje

Bogata ponuda uključuje hit uređaje na kojima je moguće uštediti čak do 2.000 kuna. Opremite svoje školarce i sebe Samsung A52s 5G mobitelom u kombinaciji s tabletom, romobilom ili pametnim satom. Ako uz Samsung A52s 5G odaberete tablet Samsung Tab A8 ostvarit ćete 2.000 kuna uštede, novi mobitel uz dodatak električnog romobila Segway NINEBOT KICKSCOOTER F25E donijet će vam 1.300 kuna uštede, a ako vam osim novog mobilnog uređaja treba i novi laptop, odaberite kombinaciju sa HP Laptopom 250 G8 i uštedite 1.100 kuna.

Pametni satovi postali su gotovo neizostavan dodatak koji uz to ima brojne funkcije koje olakšavaju život. MyKi 4 4G sat dostupan je samo u Hrvatskom Telekomu, a ako ga odlučite uzeti uz Samsung A52s 5G ostvarit ćete uštedu od 1.000 kuna. Za one kojima treba samo novi smartphone, Hrvatski Telekom dodatno je pripremio popuste na Xiaomi, Motorola i Huawei uređaje. Pripremite se na vrijeme za sve što vas čeka na jesen i ne propustite ovu sjajnu priliku.

Za više informacija posjetite: https://www.hrvatskitelekom.hr/povratak-u-skolu-uz-ustede .