MODNI GAF ILI POGODAK

Adele iznenadila odabirom haljine

25.02.2016 u 14:08

Bionic
Reading

U povodu nominacija i nastupa na dodjeli nagrada Brit Awards, glazbena diva Adele iznenadila je odabirom haljine

Britanska glazbena diva Adele koja je pokupila četiri nagrade u svim nominiranim kategorijama, na londonskom crvenom tepihu pojavila se u zagasitoj crvenoj haljini Giambattista Vallija kojom je odavala dojam istinske glazbene dive.

Iako u posljednje vrijeme pažnju javnosti može zahvaliti nebrojenim glazbenim uspjesima, nalazi se u fokusu javnosti i zbog istesane linije i modnog stila. Do danas se na glamuroznim događanjima uglavnom mogla vidjeti u haljinama tamnih tonova, stoga je odabir haljine iz crvenog spektra bio pravo modno osvježenje. No to i nije bio najsretniji odabir jer ju je proširila te je sav trud oko linije ostao u sjeni.

Nosila je i jaču šminku - bordo ruži precizno nanesen tuš na očima. Haljinu Giambattiste Vallija krasio je zanimljiv kroj dekoltea i zvonkoliki rukavi od šifonske tkanine s valovitim dijelovima koji su sezali do poda, a koji su pridonosili voluminoznosti.

Prilikom dodjele nagrada, Adele je iskoristila priliku kako bi pružila javnu potporu svojoj američkoj kolegici Keshi koja trenutačno vodi pravnu bitku s producentom. Za uručivanje nagrada i nastup uskočila je u drugu crvenu haljinu u znaku šljokica. Koktel-haljinu do koljena ukrašavale su raznobojne šljokice čineći zanimljiv print. Za pojavljivanje u šljokičavoj haljini promijenila je i make-up vrativši se neutralnijoj boji ruža koju često nosi.