I TO JE MOGUĆE

A što kada je penis prevelik?

05.12.2013 u 10:07

Bionic
Reading

Kada je riječ o penisima, vrijedi mišljenje da je veće uvijek bolje, no je li to zbilja tako? Naime, vjerovali ili ne, neki penisi mogu biti preveliki, a seks s tako obdarenim muškarcima umjesto užitka može postati jako bolan i neugodan

Ako vaš partner spada u tu kategoriju i imate teškoća tijekom seksualnog odnosa, imamo nekoliko savjeta za vas. Iako muškarci mogu biti zavidni jedni drugima zbog veličine penisa, prava je istina da je lakše s penisom prosječne veličine. Seks s jako obdarenim muškarcem može biti bolan.


Činjenice o vagini

Prosječna vagina je dugačka oko 10 centimetara.
Tijekom uzbuđenja i širenja vagine, dubina vagine može iznositi 15 centimetara.
Unutarnje stijenke vagine nabrane su tako da se mogu proširiti i primati tampone, penise, vibratore, poroditi bebe. No unatoč svemu seks s obdarenim muškarcem može boljeti.

Pripazite na dužinu predigre
Ako prakticirate produženu predigru, možete imati samo koristi. Vagina će se više raširiti, pojačat će se prirodna vlažnost, a penetracija će biti lakša i mekša. Mišići će se opustiti, a pojačat će se osjet oko vagine pa će seksualno iskustvo biti ugodnije.

Što budete opušteniji i više uzbuđeni mentalno i fizički, više ćete uživati. A treba imati na umu i da dobar orgazam podrazumijeva podjednako mentalnu i fizičku stimulaciju. Ovo je posebno važno ako vaš muškarac ima veliki penis. Kako vam seks ne bi predstavljao problem, morate biti što opušteniji.

Osim što treba izbjegavati alkohol, vlažnost vagine možete pojačati i nekim lubrikantima kako biste olakšali penetraciju. Svakako imajte na umu i da tijekom seksa treba dodati malo lubrikanta jer se brzo isušuju.

Ako je penis iznimno velik, bilo bi dobro i izbjegavati neke poze koje omogućavaju duboku penetraciju.

Najgore poze za žene ako frajer ima veliki penis

Doggy stil jer u pravilu uvijek potakne frajere da požure i polude, a i penetracija je dublja.

Poze s podignutim nogama Sve poze koje podrazumijevaju noge visoko podignute jer takve poze omogućavaju direktan duboki ulaz.

Bilo koja poza u kojoj on ima kontrolu, osim ako mu vjerujete potpuno i smatrate da je u stanju biti super nježan i pažljiv.

Izbjegavajte analni seks jer bi on mogao biti još bolniji.

Najbolje poze za žene ako frajer ima veliki penis

Žena je gore. Ova poza je dobra jer žena kontrolira penetraciju i kako duboko će ići. Nemojte mu samo dozvoliti da vas uhvati za bokove i počne kontrolirati pokrete.

Misionarska poza. Dobra je zato što žena može malo skupiti noge i kontrolirati penetraciju, a osim toga partner joj vidi lice pa može primijetiti ako je boli.

Seks sa strane. Dobar je jer niti jedno od vas ne može napraviti potez koji će potaknuti duboku penetraciju.