APOSLUTNI HIT

A najpoželjnija torbica u ovoj godini je...

14.11.2015 u 18:00

  • +2

Torba koju svi vole

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kao must have torbica u 2015. nametnula se Drew – ljepotica iz modne kuće Chloé koja je ove godine 'podizala' stylinge brojnih slavnih ljepotica i modnih blogerica

Obožavana Drew bila je pravi predmet žudnje proteklih godinu dana, a o njoj su maštale brojne žene, dok su one sretnije i dubljega džepa svoje modne kombinacije obogatile it modnim dodatkom.

Chloé Drew bila je toliko popularna da je obilježila cijelu jednu godinu, a pomama za njom ravna je onoj koja je svojedobno vladala za modelom PS1 modnog dvojca Proenza Schoulera ili sad već pravim modnim klasikom Céline Luggage modelom.

Još otkako je modna kuća Chloé izbacila svoju prvu torbu početkom 2000-ih – popularni model Paddington iz sezone u sezonu ne prestaje oduševljavati modne ovisnice novim trendi modelima. Osim toga, Chloé je na vrijeme shvatila da je vladavina velikih torbi završila i da fashionisticama treba ponuditi nešto novo – a efektna Drew pokazala se kao savršen izbor.

Kožna torba s metalnim lancem i kopčom, iako dolazi u različitim veličinama,  definitivno se uklapa u trend manjih torbi, ali i trenutačno vladajući modni utjecaj 70-ih, a to su na vrijeme shvatile brojne slavne ljepotice poput Olivije Palermo, Reese Witherspoon, Blake Lively, Lorde i brojnih drugih, kao i modnih blogerica Chiare Ferragni i Elene Perminove, koje su ove godine svoju miljenicu Drew nosile uz različite stylinge.

S dolaskom jeseni popularnost Drew torbice još je i porasla, budući da se savršeno uklopila u jesenske stylinge pod utjecajem retro 70-ih, a modna stranica Who What Wear proglasila ju je torbicom koja je obilježila ovu godinu.

Yesterday's deets. @dolcegabbana majolica, @chloe Drew, @maisonvalentino rockstuds

A photo posted by Y A S M I N (@yasmin_dxb) on

#autumn #ootn #ootd #chloedrew #drewnano #isabelmatantboots #denim

A photo posted by skinnybird_one (@skinnybird_one) on

Looks we ❤️ Zum Beispiel diesen Streetstyle vor der Chloé-Show in Paris ????

A photo posted by FASHIONHYPE.com (@fashionhypecom) on