male promjene

10 trendi verzija najpraktičnije i najpopularnije frizure

04.06.2017 u 07:34

Bionic
Reading

Jedna od najjednostavnijih i najbržih frizura koja prolazi u svim prigodama, upravo je konjski rep. Iako je on uglavnom rezerviran za dane kada naša kosa nije čista ili u najboljem izdanju, ne mora uvijek biti tako. Evo deset odličnih primjera kako tu naizgled dosadnu frizuru osvježiti i isfurati u novim varijantama

Ne morate biti stručnjak da biste napravili jednu od ovih frizura koje vam donosimo u nastavku, sve što zapravo trebate je gumica i nekoliko ukosnica, lak za kosu i 10-ak minuta vremena.

1. Da rep ne mora uvijek biti dosadan, pokazuje frizura u nešto opuštenijoj varijanti. Gornji dio svoje valovite kose podignute u rep koji kada se spoji s donjim opuštenim ostatkom, vizualno djeluje mnogo duži no što zapravo jest.

》PONYTAIL ENVY《 Loving this express updo by Rebecca #hairup #ponytail #schwarzkopf #labelm #mukstick #formalhair

Objavu dijeli Ministry of Hair & Beauty (@ministryhairbeauty)

2. Svoj uobičajeni rep na sredini kose, nakon što zavežete gumicom, ukrasite satenskom vrpcom i svežite u mašnu. Osim što će važem izgledu dati jedan poseban element, djelovat će vrlo elegantno, posebno ako se spremate na poslovni sastanak jer će se izvrsno uklopiti uz odijelo ili sako. Ako ste plavuša, birajte mašnu tamnijih tonova, dok se brinetama preporučuju svjetlije varijante, blijedo ružičastih nijansa.

3. Ako ste jedna od onih žena koje nose ombre pramenove, onda je iznimno visoki ravni rep savršen za vas. Zavežite ga što više možete i potom prođite peglom za kosu kako bi on bio što zaglađeniji. Slavna pjevačica Ariana Grande jedna je od zvijezda koje obožavaju ovaj look.

4. Niski rep svežite na samo jednu polovicu glave. Koju god da izaberete stranu, tamo začešljajte svu kosu i skupite. Ova će frizura bolje pristajati djevojkama s dugom kosom, a za njezinu pripremu treba vam tek koja minuta i dobar proizvod za kosu koji će je učvrstiti.

5. Retro stil ove se sezone vratio na velika vrata, a s njime i nekadašnje frizure. Velike okrugle četke bit će vaš najbolji partner za ovu varijantu repa. Nakon što kosu svežete u rep, sve što preostaje je da vrhove uvijete prema van i dobro ih učvrstite da se ne opuste. Ova će frizura biti savršena za otmjenije prigode i sigurno će oduševiti sve oko vas.

6. Imate kratku kosu i jedina prigoda kada je svežete jest dok doma čistite kuću. To više ne mora biti tako. Hollywoodske glumice poput Cameron Diaz pokazuju da i na iznimno kratkim veličinama rep može pristajati savršeno. Niže varijante repa ovdje su puno idealnije od visokih budući da zbog dužine nije moguće skupiti svu kosu visoko.

7. Ovo je možda jedna od najelegantnijih frizura koju već godinama pratimo na crvenom tepihu. Uredno svezan ravan rep, omotan jednim pramenom kose koji djeluje kao 'prirodna gumica', toliko je jednostavan u svojoj pripremi, a rezultat je efektivan.

8. Dodajte malo volumena na tjeme vaše kose i dobili ste potpuno novu frizuru. Natapirajte prednje dijelove kose prije samog vezanja u rep. Ova frizura čest je izbor i uvijek savršene princeze Kate Middleton.

9. Niski izuzetno zaglađen rep, neko je vrijeme bio rezerviran samo za poslovne krugove i djelovao je jako strogo. No on se može izvrsno uklopiti i u seksi varijantu s crvenim ružem i izazovnom haljinom. Postoji nekoliko načina da ga napravite, a sve zapravo ovisi o tome gdje ćete napraviti razdjeljak. Ako kosu dijelite na sredini glave, onda ga radite u tom pravcu, a ako ste jedna od žena koje nose razdjeljak na stranu, onda ga vežite tako. Sve što treba je dobro začešljati kosu, zagladiti je i učvrstiti kako ne bi virile nepotrebne dlačice.

10. Svi smo bar jednom u životu ošišali šiške. Iako su mnogi nakon toga požalili, ženama s visokim čelom šiške se itekako preporučuju, a one se idealno slažu s konjskim repom.