glamuroznA i chic obućA

10 najljepših cipela za svečana događanja

21.12.2023 u 15:28

Bionic
Reading

Prosinac je vrijeme za glamuroznu i chic obuću, a blagdanski partyji su trenuci kada se želimo istaknuti i biti stilski dotjerani

Prosinac je čaroban mjesec pun glamura, radosti i druženja, te je to idealno vrijeme da zasjamo u blagdanskom outfitu. U trgovinama Mass i na mass-shoes.com pronaći ćete najnovije trendove obuće i najljepše party cipele, od elegantnih salonki do udobnih balerinki. U prosincu svoj look možete upotpuniti lijepim sandalama ili polusandalama, pogotovo ako slavite kod kuće ili na nekom udobnom i toplom mjestu.

Koje su ovogodišnje najmodernije cipele za blagdanski stajling?

Salonke s detaljima neizostavne su za elegantne modne kombinacije jer u trenu stvaraju chic modni look. Ove cipele ističu se ukrasnim kopčama koje prekrasno svjetlucaju pri svakom koraku.

Tražite način da se istaknete na zabavi svojim stilom? Pravi izbor za to su lakirane cipele i cipele koje su posute kristalima i kamenčićima. One daju poseban šarm svakom outfitu, baš kao i polusandale i sandale sa sjajnim ukrasima.

Naravno, elegantne modne kombinacije nisu potpune bez elegantnih crnih salonki. Ovo je zaista sofisticirana cipela i dobro se slaže uz razne kombinacije, bez obzira na dužinu haljine.

Elegantna ženska obuća u nijansama poput srebrne, metalik plave i zlatne u vaš će ormar unijeti dašak glamura koji je baš karakterističan za ovu sezonu. Na Mass webshopu nalazi se raznolik izbor obuće u ovim nijansama, uključujući polusandale, sandale i salonke. Srebrne cipele dobro pristaju uz odjevne kombinacije različitih boja, dok kontrastna odjeća izvrsno ističe metalik plavu i zlatnu obuću.

Nude salonke su svestrane i dobro se slažu s različitim bojama odjeće pa se s njima lako mogu kreirati sofisticiran i elegantan stajling, pogotovo ako odaberete odjeću u jarkim bojama. U Mass trgovinama nudi se izbor salonki različitih uzoraka, visina potpetica i detalja s kojima možete osmisliti savršen look za blagdanska događanja.

Cipele s debelim potplatom odličan su izbor za sve koji vole visoke pete, a istovremeno žele stabilnu i udobnu obuću. Ove godine posebno su trendi salonke s debelim potplatom koje će vašem blagdanskom stajlingu dati poseban izgled. Među njima se ističu modeli koji su potpuno posuti kamenčićima.

Započnite svoj blagdanski look i budite zvijezda zabave s cipelama u hrabrim bojama. Odaberite sandale, polusandale ili sandale u ružičastoj, plavoj ili crvenoj boji i tako uljepšajte svoj svečani look. Nemojte se bojati izraziti svoj stil odabirom obuće u upečatljivim bojama koje ove godine vladaju kolekcijama cipela.

Minimalističke sandale izvrstan su izbor za party obuću. Ove sofisticirane cipele vrući su trend koji traje od ljeta i prikladne su za razne prigode, od romantičnih večera do gala događanja. Najljepši modeli u crnoj ili nježnim nijansama bijele i bež boje mogu se pronaći u kolekcijama brendova UPcollection, Tamaris, Nero Giardini i Nine West.

Što ako ne volite potpetice?

Za sve one koje izbjegavaju štikle čak i u elegantnim i svečanim modnim kombinacijama ili ih iz raznih razloga ne mogu nositi, chic lakirane balerinke odličan su izbor. To su svestrane cipele prikladne za razne prigode, uključujući blagdanske zabave i večere. Šiljasti vrh čini ih posebno elegantnima.