KOJA JE VAŠA ULOGA?

'Zakon igre' uvest će vas u svijet roleplaya

15.10.2015 u 10:57

Bionic
Reading

Zagrebački Filozofski fakultet zauzet će u subotu, 17. listopada, likovi i priče domaćih i inozemnih autora, u rasponu od fantazijskih svjetova do 'Kuma' i 'Ratova zvijezda'

Za nesvakidašnji doživljaj pobrinut će se 'ZaKon igre', jednodnevno događanje posvećeno raznim oblicima igara čiji je sastavni dio preuzimanje i uživljavanje u uloge. Moći ćete doznati kakve sve vrste igara uloga postoje te se okušati u njima, uz pomoć i vodstvo iskusnih igrača.

Program podijeljen u četiri cjeline (predavanja, radionice, stolne igre i LARP-ovi) namijenjen je ne samo onima koji su dobro upoznati s tim maštovitim i kreativnim oblikom zabave, već i svima koji se s njime još nisu sreli, a željeli bi doznati više.

Između ostalog, moći ćete sudjelovati u radionicama glume i izrade kostima, poslušati predavanja i prezentacije, zaigrati niz stolnih igara kao što su Pathfinder, Dragon Age i Toon, kao i postati dijelom svijeta mafije (LARP "Famiglia Bonifacio"), 'Ratova zvijezda' (LARP 'Star Wars: Endor'), ili preživjeti u psihološkom trileru (LARP 'Love is blue').

Okupljanje i druženje uz igre će početi u 14 i završiti u 22 sata. Ulaz je besplatan.

'ZaKon igre' organiziraju Sekcija za roleplay Kluba studenata Filozofskog fakulteta i Društvo za promicanje kulture i umjetnosti Cygnus, s ciljem približavanja igara uloga što većem broju ljudi.

Program i više informacija:ZaKon igre