vintage industrial bar

Podočnjaci započinju novi serijal yem koncerata

10.05.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Podočnjaci, koncertna atrakcija iz Kutine, svoj ovogodišnji val nastupa započinje ovog četvrtka, 11. svibnja u Zagrebu. Po prvi put će nastupiti u Vintage Industrial Baru i prirediti jedan od 'najintimnijih koncerata do sada'

Ovo je ujedno i prvi u nizu nastupa novog koncertnog serijala kojeg yem u svibnju održava u ovom kultnom zagrebačkom prostoru - slijede i nastupi repera Dine Blunta, 18. svibnja i hip-hop dua Krankšvester, 25. svibnja.

Kroz novi serijal yem-ovog koncertnog četvrtka u Vintageu, publika će tako imati priliku čuti zvučna imena iz hip-hop/trap žanrova u intimnijem okruženju, gdje će navedeni izvođači prirediti nastupe s pjesmama koje rijetko izvode uživo.

"Vraćamo se u Zagreb kako bi započeli svoju koncertnu turneju u 2023. Bit će to jedan intimniji nastup u dvorani kultnog Vintage Industrial Bara, za naše najjače fanove i fanice. Dođite, zabavite se i zajedno s nama nabacite podočnjake", poručuju Podočnjaci u najavi svog koncerta, na kojem publika može očekivati odličan provod uz hitove "Papuče", "Šiške" i "Predsoblje", a priliku će dobiti i one pjesme koje do sada nisu izvodili često.

Izvor: Društvene mreže

Nakon što je već održao koncerte u zagrebačkim klubovima Boogaloo, KSET i Tvornica kulture, mladi reper Dino Blunt će također stati na pozornicu Vintage Industrial Bara, 18. svibnja i prirediti jedan intimniji nastup, sa set-listom pomno odabranih pjesama. Tjedan dana kasnije, 25. svibnja, na istu pozornicu stižu i Porinom nagrađeni hip-hop duo Krankšvester, koji koncert najavljuju riječima: "Pjevamo pjesme koje ne čujete često ili nikad... intimno druženje s hardcore fanovima".