jedinstveni knjižarski koncept

Planetopija u Puli slavi svoj prvi rođendan

13.04.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Za prvi rođendan Planetopija je pripremila niz događanja za svoje kupce i posjetitelje. Tako od 11. do 21. travnja traje nagradna igra za sve kupce u knjižari u kojoj možete osvojiti hit knjige i vrijedne eko- proizvode.

Prije godinu dana, na Dan planeta Zemlje i uoči Svjetskog dana knjige, nakladnička kuća Planetopija otvorila je vrata svoje knjižare u Puli. U samom centru, uz gradsku tržnicu, na adresi Fontička 4, ljubitelji dobre knjige odmah su zavoljeli ovaj jedinstveni knjižarski koncept u kojem se spaja ljubav prema knjizi i planetu Zemlji kroz ponudu pažljivo odabranih knjiga i eko-proizvoda, stoji u priopćenju.

Za ljubitelje kvizova Planetopija organizira rođendanski kviz koji će se održati u četvrtak, 20. travnja u 20 u pubu The Shipyard, a pobjedničke ekipe na dar će dobiti poklon bonove i vrijedne knjige. U subotu, 22. travanja u 11:00 u Gradskoj knjižnici Pula u sklopu manifestacije Noć knjige, Planetopija će predstaviti svoju hit-slikovnicu Ti, moja prekrasna djevojčice. Najprodavaniju hrvatsku slikovnicu u 2022. odnedavno možete kupiti i na talijanskom i engleskom jeziku. Valja spomenuti da u tjednu od 21. do 30. travnja u pulskoj Planetopiji traju odlični popusti u sklopu manifestacije 'Knjiga svima i svuda'.

Svi naslovi u izdanju Planetopije sniženi su 20%, a čak 50 njih samo za ovu priliku ima super povoljnu cijenu od samo 5 eura. Na popustu su i knjige brojnih drugih izdavača te dio knjiga na engleskom jeziku.

'Zaista mi je drago da se s Pulom dogodila ljubav na prvi pogled i da je postala naš novi dom. Od prvog dana kad smo otvorili vrata naše knjižare dobivamo samo najljepše komplimente i komentare da smo postali nezaobilazna točka u šetnji gradom. Domaćinima Puležanima, ali i brojnim stranim turistima sviđa se naša ponuda pažljivo odabranih knjiga kao i samo uređenje naše trgovine, a mi smo oduševljeni činjenicom da u ovom gradu žive ljudi koji prepoznaju dobru knjigu i strastveno čitaju. Knjižare su važno bilo svakoga grada, mjesta u kojima hranimo našu žudnju za ljepotom, našu potrebu za znanjem i osobnim rastom, a mi smo tome dodali i izbor korisnih i lijepo dizajniranih ekoloških proizvoda s kojima ne možete pogriješiti jer čuvaju vaše zdravlje jednako kao i okoliš', kaže Marina Kralj Vidačak, direktorica Planetopije.