nagradnjače

Osvojite ulaznice za predstavu 'Paralel' u Kulturnom centru Travno

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 20.04.2018 11:54
  • Objavljeno 19.04.2018 u 13:36
tportal

Izvor: Plesni centar Osmijeh / Autor: Promo

Plesni centar Osmijeh koji je na nedavnom Međunarodnom plesnom natjecanju u Mađarskoj osvojio čak četiri glavne nagrade u nedjelju najavljuje svečanu plesnu premijeru 'Paralel' u režiji poznatog baletnog prvaka Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, Georgea Stanciua

Plesni centar Osmijeh, jedan od najuspješnijih plesnih centara u Hrvatskoj već gotovo dvadeset godina aktivno razvija kreativnost, plesno stvaralaštvo i edukaciju djece, mladih i odraslih. Osnivač i umjetnički voditelj je Ivana Mavrin, profesorica psihologije, koreograf, plesni pedagog. Plesni centar Osmijeh svake godine organizira po nekoliko plesnih produkcija u zagrebačkim kazalištima te nastupa na raznim plesnim festivalima: Treps, Dani Silvije Hercigonje, Cest is the best, Požeški plesokaz, Budućnost u nama i slično. Također, veoma su aktivni u humanitarnim produkcijama: RTL pomaže djeci, Budi mi prijatelj, Pomozimo Nikoli i mnogim drugima. Ovaj iznimno uspješni plesni centar može se pohvaliti aktivnim sudjelovanjima na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima.

Tako su se nedavno vratili s Međunarodnog plesnog natjecanja u Mađarskoj gdje su u konkurenciji od preko 4000 plesača, 500 koreografija i 5 država osvojili 1. mjesto u show dancu, 1. mjesto u jazzu, 1. i 4. mjesto u open kategoriji te specijalnu nagradu za najkreativniju koreografiju na cijelom natjecanju.

U tijeku su završne pripreme za veliki plesni spektakl u izvedbi trideset starijih plesača i plesačica koji su uključeni u profesionalni plesni program Black Angels Plesnog studija Osmijeh osmišljenog za plesače iznad 15 godina. Režija je povjerena prvaku Baleta Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu kojem je ovo prvi put da radi i režiju i glazbu za predstavu zajedno. Predstava 'Paralel' premijerno će se prikazati u nedjelju 22.4.2018. u Kulturnom centru Travno s početkom u 19 sati. Riječ je o modernoj priči koja prikazuje razgovor umjetnice s vlastitom svijesti i podsvijesti kroz apstraktne slike. Paralelni svijet slika naše podsvijesti ravnopravni je dio naše stvarnosti...

INFO O PREDSTAVI

'PARALEL' / nedjelja, 22.04.2018. / 19 h / KUC TRAVNO – Božidara Magovca 17

  • Režija: George Stanciu
  • Koreografi: George Stanciu i Ivana Mavrin
  • Izvođači: Plesni centar Osmijeh i Ansambl Black Angels

Cijena ulaznice: 40 kn (rezervacije na 098/260-986)

Čitateljima tportala darujemo 3 x 2 ulaznice za predstavu 'Paralel' (nedjelja, 22.04.2018. / 19 h / KUC TRAVNO – Božidara Magovca 17). Dobitnici su Paula Godinić, Nikola Sekulić i Nikolina Jeličić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!