OD 4. DO 24. SRPNJA

Osmi ljetni diskont kulture u Centru za kulturu Trešnjevka

04.06.2020 u 13:02

Bionic
Reading

Osmi ljetni diskont kulture održava se od 4. lipnja do 24. srpnja u Centru za kulturu Trešnjevka (CeKaTe), priopćio je u četvrtak CeKaTe, koji se pridružio i dobrotvornoj akciji pod geslom 'Dobro je činiti dobro'

Centar najavljuje kako posjetitelje ove godine očekuje bogat program, među kojima su koncerti, stand up show, eko plac, društvene igre, čitanje priča, književne večeri i kvizovi. Posjetitelji mogu slušati zanimljive koncerte, družiti se na radionicama, zabaviti se ali i nešto naučiti, napominje CeKaTe i dodaje kako će se programi održavati u Atriju CeKaTe-a, a u slučaju kiše u dvorani.

CeKaTe poziva posjetitelje da se pridruže i dobrotvornoj akciji pod geslom 'Dobro je činiti dobro', odnosno da umjesto kupljene ulaznice doniraju hranu i higijenske potrepštine za ljude u potrebi. Za sve događaje, osim za stand up predstave, ne mora se kupiti kartu, nego se može donijeti sve što nedostaje socijalnoj samoposluzi u Zagrebu – brašno, šećer, riža, ulje, konzerve i higijenske potrepštine.