yamaha music school od sada i online

Olja Dešić: Već godinama sanjam ozbiljnu virtualnu glazbenu školu. Nudimo 10 tečajeva instrumenata, kao i tečaj pjevanja - bez obzira gdje se nalazili

21.04.2022 u 14:21

Bionic
Reading

Nakon škola u Rijeci, Zagrebu, Čakovcu, Osijeku i Opatiji - Voloskom, koje broje više od 600 polaznika, sve one željne učenja omiljenog instrumenta ili pjevanja razveselit će vijest da je zabavna alternativa glazbenog obrazovanja za sve generacije Yamaha Music School od sad dostupna i u online izdanju

Yamaha Music School Hrvatska pokrenula je jedinstvenu glazbenu online platformu koja nudi mogućnost pohađanja 10 tečajeva instrumenata, kao i tečaj pjevanja bez obzira na to gdje se vi nalazili. Učenje uz zabavu i vrhunske mentore, brzi napredak, uštedu vremena i virtualni pristup programu samo su neke od prednosti Yamaha Music School online platforme, javljaju nam iz te muzičke škole.

Yamaha Music School pruža jedinstvenu mogućnost učenja i usavršavanja za sve one koji žele uštedjeti vrijeme, učiti u grupi, svirati i pjevati s bilo kojeg mjesta diljem Hrvatske putem interaktivne online platforme, a pritom se zabavljati. Ljubitelje glazbe mentorirat će YMS licencirani glazbeni stručnjaci i profesionalci, koji svoja znanja i iskustva djelovanja u hrvatskoj i svjetskoj glazbenoj industriji uklapaju u specifičnu YMS metodologiju i prenose ih na polaznike oblikujući sate u kojima se uz glazbu uživa i uči. Sustav Yamaha Music School u svijetu postoji od 1954. godine. Od tad do danas otvoreno je preko 6000 škola u više od 40 država, s preko 18000 licenciranih učitelja, koji su educirali preko 30000000 učenika.

Povodom otvaranja fizičkog zagrebačkog ogranka YMS-a, nedavno smo porazgovarali i s voditeljem škole, glazbenikom Oljom Dešićem. Razgovor o nemilosrdnoj klasičnoj glazbenoj naobrazbi naspram YMS principa učenja dostupan je na ovoj poveznici.

Povodom online platforme za glazbeno učenje, Olja Dešić, pak, kaže:

"Već godinama, kao bivšem polazniku online odjela koledža Berklee College Of Music, tinja mi ideja o pokretanju ozbiljnije online glazbene edukacije na našem području. Online edukacija je također stvarna i nudi respektabilne rezultate u današnje vrijeme vrhunske tehnologije koja nam omogućuje visoku i brzu kvalitetu prijenosa zvuka i slike i razne interaktivne i zabavne alate za online učenje. Pred nekoliko godina, kad sam počeo surađivati sa sustavom Yamaha Music School, dobio sam čast i odgovornost zastupati taj edukacijski kurikulum i sadržaj na nivou predakademske glazbene edukacije, te sam odlučio, pogotovo pod utjecajem pandemije, da je sazrijelo vrijeme da YMS edukacija postane dostupna i onima koji ne žive u blizini naših lokacija. Vjerujem da ćemo na taj način pomoći mnogima da pokrenu mehanizme svoje urođene muzikalnosti i odluče se za glazbenu online avanturu."

Sve o Yamahinoj online glazbenoj školi doznajte na ovoj poveznici.