MINI INTERVJU

Najmlađa glumica nominirana za Oscara

09.02.2015 u 10:20

  • +35

Film Annie stiže u kina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Iako još uvijek nismo sigurni kako se točno njezino ime izgovara, Quvenzhane Wallis nas je već uspjela očarati i osvojiti. Riječ je o najmlađoj glumici ikad nominiranoj za prestižnu nagradu Oscar – s 9 godina Wallis je nastupila u hvaljenoj drami “Zvijeri južnih divljina” i pobrala hvalospjeve filmske kritike i publike te osvojila filmski svijet. Od četvrtka, 19. veljače malu talentiranu djevojku možemo gledati u glazbenom spektaklu ANNIE u kojem glumi uz bok holivudskim zvijezdama Jamieju Foxxu i Cameron Diaz!

Reci nam nešto o svom liku, Annie. Jesi li poput nje u stvarnom životu?
Annie je jaka, sretna i pametna! Također posjeduje i kvalitetu koja joj je potrebna da preživi u gradu kao što je New York. Da, Annie i ja smo slični u mnogočemu.

Koje ti se njezine odlike najviše sviđaju?
Najviše mi se sviđa što je njezin pogled na svijet pozitivan. Također je poprilično samouvjerena i nevjerojatno pametna za tako mladu djevojčicu.

Sigurno je bilo super uzbudljivo raditi s glumcima kao što su Jamie Foxx i Cameron Diaz. Reci nam nešto o svojim iskustvima.
Bilo je zbilja cool i očaravajuće raditi s njima. Postali su mi kao obitelj na setu. Bilo je zabavno pjevati s Jamiejem i učiti stvari od njega.

U filmu tvoj lik spašava psa Sandy te vas dvoje postanete najbolji prijatelj. Kako je bilo raditi sa psom na setu? Imaš li nam za ispričati neki zbavan događaj?
Odmah smo se sprijateljili i proveli svaki trenutak zajedno na setu koliko god smo više mogli u tri mjeseca snimanja. Pas je trenirao šest tjedana prije početka snimanja i odlično se ponašao na setu. Jako je simpatičan, voli se maziti i uživa u psećim poslasticama nakon svakog snimanja. Ima divan karakter i voli djecu.

Kad smo već kod pasa, imaš li ti kućnog ljubimca?
Da! Imam dva psa kod kuće. Njihova imena su Sammie i Shuga.

Koja ti je omiljena hrana?
Pizza i morska hrana.

Najomiljeniji predmet u školi?
Najviše volim znanstvene predmete.

Osim glume, koji su ti još omiljeniji hobiji i čime se voliš baviti?
Volim skejtati. Volim čitati i volim se igrati s mojim ljubimcima.

Imaš li omiljene boje?
Naravno – ružičasta i tirkizna.