'Terca na tišinu'

Najavljena je promocija zbirke pjesama Sanina Karamehmedovića iz benda Silente

23.01.2023 u 10:10

Bionic
Reading

Zagrebačka promocija zbirke pjesama 'Terca na tišinu' Sanina Karamehmedovića održat će se u petak, 27. siječnja u glazbenoj knjižari Rockmark s početkom u 18h

Osim autora knjige u predstavljanju će sudjelovati književnica Julijana Matanović, glazbeni producent Nikša Bratoš, urednik knjige Krešimir Blažević i Tibor iz Silentea.

Sanin Karamehmedović, autor i osnivač dubrovačke grupe Silente, objavio je u prosincu 2023. prvu zbirku pjesama Terca na tišinu.

Sančo, kako ga znaju fanovi, na glazbenoj je sceni prisutan od 2012. kada je objavljen prvi album Silentea. Nakon godina oklijevanja objavljuje vlastitu zbirku pjesama s ukupno 40 uradaka.

Uz već uglazbljene pjesme iz repertoara Silentea po izboru autora te u njihovoj originalnoj verziji, bez studijskih ispravaka, skraćivanja ili produljivanja, u Terci na tišinu nalaze se i neuglazbljene pjesme kojima će ovo biti premijerno objavljivanje. Pjesme prate i osobni komentari autora, ali i priče o bendu s kojim je višestruki dobitnik glazbenih, kulturnih i umjetničkih priznanja.