u kazalištu Luda kuća

Luka Vidović slavi 25 godina karijere serijalom predstava za cijelu obitelj 'U čemu je trik?'

04.02.2024 u 16:55

Bionic
Reading

Čuveni mađioničar ove godine slavi 25 godina karijere, a tu obljetnicu će proslaviti serijalom predstava za cijelu obitelj 'U čemu je trik?' u kazalištu Luda kuća termini su 2., 3., 9. ožujka (kad je ujedno i svečana premijera) te 10. i 17. ožujka

Osim u Hrvatskoj, Luka Vidović je tražen i van naših granica pa je tako prošli mjesec u New Yorku imao čast odmjeriti snage s najboljim svjetskim mađioničarima na najpopularnijem američkom live mađioničarskom showu Monday Night Magic.

Taj je poziv uslijedio nakon što su organizatori vidjeli njegov televizijski nastup na legendarnom Penn&Teller showu.

Luka je jedinstvena osoba na našoj showbusiness sceni jer već 25 godina vrijedno, uporno i nepokolebljivo živi i radi svoj dječji san, a to je magija. Nikada nije odustao od svog životnog poziva iako se kroz ovih četvrt stoljeća susretao s brojnim predrasudama, na početku zbog slavnih roditelja pa dalje zbog sumnji u ozbiljnost mađioničarskog posla. Živi je svjedok da taj posao zahtjeva iznimnu discipliniranost, usredotočenost i nebrojeno sati vježbe, stoga živi život poput nekog sportaša, držeći se reda bez kojeg ne bi mogao razvijati svoju vještinu, biti konstantno na putu i uz sve to zadržati iskru koja ga je i uvela u svijet čarolije.