10. veljače

Koncert triljskog repera Grše prebačen u Dom sportova, interes je ogroman

13.11.2023 u 11:33

Bionic
Reading

Triljski reper i prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste - Grše, ranije je najavio koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji je rasprodanom u kratkom roku

Zbog iznimnog interesa publike, događanje se seli u veći prostor, dok datum ostaje isti. U subotu 10. veljače 2024. godine Grše će po prvi puta stati na pozornicu Doma sportova, a novi kontingent ulaznica je u prodaji.

'Dom sportova je stepenica više u mojoj karijeri, presretan sam što sam dobio priliku nastupati na takvom kultnom mjestu. Pripreme za nastup su već krenule i jako sam posvećen trenutno svemu vezano za to' poručuje Grše koji iza sebe već ima dva rasprodana samostalna koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Kroz četiri godine aktivnosti, Grše se etablirao u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije i to već s debitantskim albumom 'Tilurium' iz 2019., da bi zatim nadmašio sva očekivanja izdanjem 'Platinum'. Mnogi su tada ovaj album opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine, a uslijedilo je i priznanje u obliku Rock&Off nagrade.

Singlovima poput 'Mamba', 'Sip' te aktualnim nezaobilaznim ovogodišnjim hitom 'Mamma Mia' ostvaruje milijunske brojke slušanosti i gledanosti videospotova, a redovito zauzima i vodeće pozicije relevantnih glazbenih listi. Upravo je sa singlom 'Mamma Mia' u travnju ove godine dosegnuo i #1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu cijenjene liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj.

Izvor: Društvene mreže

Uz britku liriku i vrhunsku produkciju, njegova snaga su i adrenalinom ispunjeni koncerti koji oduševljavaju publiku; do sada je održao čitav niz nastupa u Hrvatskoj i regiji, od Sea Stara u Umagu do EXIT Festivala u Novom Sadu, a ove je godine održao i nastupe za pamćenje na Zagreb Beer Festu, kao i na Trilj Eko Festivalu, gdje je po prvi puta nastupio pred publikom kod kuće.

U iščekivanju i u pripremama koncerta u Domu sportova, što će mu biti najveći samostalni koncert do sada, publici poručuje: 'Prvo želim zahvaliti publici na ovoj prilici, jer bez njih ne bih bio tu gdje jesam, i povodom toga želim im se odužiti i napraviti najveći spektakl do sada koji će biti isplaniran u najmanji detalj. Ne želim otkrivati previše u vezi nastupa, ali znam da će sigurno biti razina više od svih mojih prethodnih solo koncerata.'

Novi kontingent ulaznica za Dom sportova dostupan je putem online platforme Core Event te na fizičkim prodajnim mjestima - Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Pretprodajna cijena ulaznice iznosi 12 eura, dok će na dan biti 15 eura. Ranije kupljene ulaznice za Gršin nastup u Tvornici kulture vrijedit će i za koncert u Domu sportova. Organizator koncerta je yem, koji poručuje: 'Rasprodao je Tvornicu 5 mjeseci unaprijed, pa nam je odmah ostalo samo 50% kapaciteta Doma sportova. Isti datum, druga lokacija.'