5. listopada

Klinika Denisa Kataneca u Tvornici kulture promovira svoj drugi album

07.08.2023 u 12:12

Bionic
Reading

Klinika Denisa Kataneca zakazala je veliku promociju svog drugog studijskog albuma 'Kao Zao Kor' za četvrtak, 5. listopada 2023. godine u Tvornici kulture. Bend će se napokon popeti na pozornicu Velikog pogona Tvornice i premijerno izvesti svoj drugi album, kao i album prvijenac 'Jada Jada' te EP 'Rode'

Trenutnu postavu Klinike Denisa Kataneca čine Karlo Cmrk (bas), Brane Norac (električna gitara, vokal), Vinko Vujec (bubnjevi) i Denis Katanec (akustična gitara, vokal). Ova je četvorka od samih početaka, nakon objave EP-ja "Rode", vrijedno radila i svirala po svim zagrebačkim klubovima te svojom energijom i stihovima osvajala srca publike, navodi se u priopćenju.

Klinika je u više navrata punila neke od najpoznatijih zagrebačkih klubova poput KSET-a i Medike, a bujica je njezinih obožavatelja sve više i više rasla – od muka s početka glazbene karijere Denisa Kataneca do zbornog pjevanja u prepunim klubovima ispunjenim prijateljstvom, povezanošću i ljubavlju benda i publike, dodaje se u priopćenju.

Izvor: Društvene mreže

Klinika Denisa Kataneca zajedno je sa svojim ljudima stvorila posebno mjesto na kojemu svi slušaju i čuju jedni druge, mjesto na kojemu se i bend i publika mogu potpuno ogoliti i biti ono što jesu, toplina nadvladava kaos koji vreba iza svakog ugla, a njihova je glazba poput velikog zagrljaja. Svi će ti osjećaji kulminirati u listopadu na omiljenoj zagrebačkoj pozornici.

Jedinstveni zvuk i dirljivi stihovi

Klinika se žanrovski opisuje kao mješavina avant-folka, shoegazea, psihodelije i eksperimentalne glazbe, a ističe se svojim jedinstvenim zvukom i dirljivim stihovima. Album "Jada Jada", objavljen u jeku pandemije, nagnao je brojne glazbene kritičare na posvećeno preslušavanje te zaslužio brojne hvalospjeve.

Izvor: Društvene mreže

Otvorivši si tako put prema brojnijoj publici, novim je albumom "Kao Zao Kor" bend samo zakucao svoj status jedne od najsjajnijih zvijezda na alternativnom nebu, a album je sada spreman za svjetla najveće pozornice u Zagrebu. Klinika Denisa Kataneca u cjelovečernjem će spektaklu uz promociju posljednjeg albuma svirati i kompletan album "Jada Jada" te čitav EP "Rode" i svojim će magičnim stihovima i melodijama ujediniti srca i grla Tvornice kulture te publici pružiti glazbeni zagrljaj, završava se u priopćenju.

Ulaznice potražite u pretprodaji po cijeni od 10 eura na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 12 eura.