IZBOR CONDé NAST TRAVELERA

Izabrana najbolja europska turistička destinacija

21.11.2017 u 22:36

Bionic
Reading

Kao i svake godine, renomirani njujorški časopis o putovanjima, Condé Nast Traveler proveo je anketu među svojim čitateljima o najljepšim turističkim destinacijama, hotelima i spektakularnim znamenitostima, a u ovoj prvoj kategoriji, zahvaljujući bogatom kulturnom nasljeđu, arhitekturi i kulinarskoj ponudi, pobjedu je odnijela austrijska prijestolnica

U anketi, u kojoj je sudjelovalo 300 tisuća zaljubljenika u putovanja, a koju je pokrenuo renomirani njujorški časopis o putovanjima Condé Nast Traveler, najboljom europskom turističkom destinacijom proglašen je Beč.

  • +7
Beč Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

On je pobjedu odnio zahvaljujući bogatom kulturnom nasljeđu i arhitekturi, a nije odmogla ni kulinarska ponuda. Odmah nakon Beča našla se Firenca, dok je na trećem mjestu belgijski grad Brugge.

Inače, slavni Condé Nast Traveler već 30 godina jednom godišnje provodi anketu među svojim čitateljima o najljepšim turističkim destinacijama, hotelima i spektakularnim znamenitostima u svijetu. I dok je pobjedio među najboljim europskim destinacijama, na svjetskoj rang-listi Beč se našao na drugom mjestu, odmah iza Tokija.