z++

Genijalni reper koji je zapaženo obradio hit Seke Aleksić najavljuje svoj prvi solo koncert u Zagrebu

02.11.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Predviđa se da će njegov solo nastup u Tvornici kulture 3. prosinca bit rasprodani highlight koncertne ponude u gradu

Jedan od zanimljivijih autora i izvođača regionalne glazbene scene, z++, održat će u petak 3. prosinca svoj prvi samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Nakon što se u posljednjih nekoliko sezona pojavio na velikom broju festivala u Hrvatskoj i okolnim zemljama te predvodio line up nedavnog 'Drito iz MSU-a', z++ zagrebačkoj publici premijerno donosi svoj solo nastup.

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.

Već prvim singlom 'Crno i zlatno', obradom hita Seke Aleksić, z++ je skrenuo na sebe pozornost cijele regije, ali i pokrenuo uzbudljivu i novu, melodičnu struju unutar ovdašnje trap scene. Debitanski album '18++' iz 2019. pokazao je svu raskoš njegovog talenta, kako onog za stvaranje pjesama, tako i za produkciju. Na tom je albumu bilo nekoliko jakih singlova od kojih je poseban pečat udario 'Kabriolet' koji na YouTubeu i Spotifyu ima više od 7 milijuna slušanja.

Z++ Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nasljednik tog materijala kojim se osječki traper predstavio, bio je album 'zauvijek' iz 2020. Taj je muzički materijal dao dodatnu dimenziju z-ovom autorskom radu i definitivno je obilježio tešku proteklu godinu. I na njemu je briljirao s nizom fantastičnih, catchy hitova od kojih je 'Ljeto već je gotovo' postao hit koji je u velikoj mjeri zahvatio i publiku van trapa, što se pokazalo i na uspješnim zajedničkim izvođenjima s bendom Buč Kesidi. Dva posljednja singla, nove pjesme 'Dijamanti' i 'Cvjetovi zla' također su pokazale izuzetnu svestranost autora koji se ludo dobro snalazi u prelaženju iz žanra u žanr.

z++ - kabriolet Izvor: Društvene mreže / Autor: z++
Izvor: Društvene mreže / Autor: z++

S obzirom na dosadašnje prodajne brojke koje je z++ postizao u Zagrebu, poput više od 2500 ljudi na festivalu Drito iz MSU-a, za očekivati je da će njegov solo koncert u Tvornici kulture 3. prosinca bit rasprodani highlight koncertne ponude u gradu.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 60kn i mogu se kupiti online preko CoreEvents sustava. Fizička pretprodaja će uskoro krenuti u Drito baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku. Ukoliko ih ostane ulaznice će na dan koncerta iznositi 80kn.

Na ulazu u Tvornicu kulture bit će potrebno pokazati Digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju Covid-19 u zadnjih 6 mjeseci.