TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 13. prosinca

14.12.2010 u 12:17

Bionic
Reading

U novom tjednu osvojite Loccitane poklone, knjige, DVD-e, parfem, kozmetički tretman, leće i pregled vida, Nivea kozmetiku i poklone Benettona

Nakon što smo cijeli prošli tjedan omogućili kreativcima sudjelovanje u nagradnjačama vraćamo se svim ranoraniocima koji možda nisu imali toliko sreće i ideja na nagradnom natječaju.

Stilmark vam poklanja L'occitaneov gel za tuširanje i kupku Fleur Chérie.

Poznat kao dragocjeni cvijet Mediterana, cvijet naranče, nježan i ženstven miris, poznat je diljem regije, a obavija ga mit ljepote.
Njegovo eterično ulje neroli je zahvaljujući svojem raskošnom i dragocjenom mirisu postao omiljeni miris jedne princeze koja je toliko voljela ovaj miris da mu je dala svoje ime. L'occitane je u spomen na princezu Nerolu kreirao make-up kolekciju: Fleur Chérie.

Gel za tuširanje i kupka Fleur Chérie, 250 ml

Profinjeni gel za tuširanje i kupku u dodiru s vodom pretvara se u raskošnu i bogatu pjenu koja vas obavija senzualnim mirisom Fleur Chérie.

Iz Rijekatekstila nam dolaze dječje papuče i ženske stopalice.

Ove sezone Undercolors of Benetton igra se s različitim materijalima i oblicima te vam predstavlja mnoštvo noviteta u svijetu donjeg rublja, pidžama i čarapa. Upravo iz tih razloga nagrađuje vas kompletom sportskih čarapa prepoznatljive kvalitete.

Mališani su uvijek u centru pažnje svakog od nas. Tom idejom povodi se i United colors of Benetton prilikom stvaranja nove kolekcije. Imajući u vidu nježnost i zaigranost naših najmlađih predstavlja vam ove sezone unisex papučice kako bi im prvi dani njihova života bili ugodni i topli.

Fraktura vam donosi knjigu Pamele Des Barres u kojoj se otkrivaju sve tajne rock bendova i groupie-djevojaka.

Pamela Des Barres, strastvena groupie-djevojka koja je odrastala krajem šezdesetih godina u zlatno doba rocka i hipi-pokreta, upravo je zahvaljujući iznenađujuće iskrenoj knjizi 'Ja sam s bendom' postala općeprihvaćenom glasnogovornicom svoje generacije i autoritetom za klasični rock. Nimalo sramežljivi memoari Miss Pamele tri mjeseca nisu silazili s liste najprodavanijih knjiga New York Timesa, a pohvale su joj mahom uputili i velikani rocka koje razodijeva u knjizi.

Orvas Plus je za naše čitateljice pripremio parfem Avril Lavigne Forbidden Rose.

Svjetski slavna glazbenica Avril Lavigne predstavlja svoj drugi miris Forbidden Rose. Forbidden Rose, obuhvaćajući Avrilinu znatiželju i opasnu primamljivost, donosi svježi miris koji poziva djevojke da žive prema vlastitim pravilima. Dok je Avrilin prvi miris Black Star nosio poruku o putu do zvijezda i kako postati vlastita zvijezda, Forbidden Rose poziva djevojke na hrabrost i proširivanje granica, na otkrivanje uzbuđenja u svijetu u kojem ne postoje zabrane. Forbidden Rose istražuje beskrajne mogućnosti koje djevojke mogu otkriti ukoliko se usude. Forbidden Rose predstavlja vrckavu fuziju voćnih, cvjetnih i drvenastih tonova pomiješanih u kompoziciju punu duha.

Iz Nivee nam dolazi Nivea Visage Double Effect dvofazni skidač šminke oko očiju.

Nježan prema trepavicama, neumoljiv prema make-upu! Nivea Visage Double Effect losion za uklanjanje šminke oko očiju dvofaznom formulom temeljito skida vodootpornu šminku i njeguje trepavice. Jedinstveni Nivea Visage Double Effect losion dvofaznom formulom brzo i temeljito uklanja i najotporniju šminku bez trljanja, a istovremeno njeguje i štiti trepavice i osjetljivu kožu oko očiju.

Blitz vam poklanja dva DVD-a filma 'Dečki su se vratili.'

Novo remek djelo producenta filma 'Billy Elliot' i za Oscara nominiranog redatelja filma 'Sjaj'. Inspiriran istinitom pričom, 'Dečki su se vratili' je dirljiv film o očinstvu te krhkosti i čudima obiteljskog života. Film prati duhovitog, dosjetljivog i akciji orijentiranog sportskog novinara (dobitnik Zlatnog globusa Clive Owen) koji se nakon tragičnog gubitka supruge zatiče u ulozi samohranog oca. Dečki su se vratili prikazuje Joeovo dirljivo i šaljivo putovanje od oca koji je povremeno s djecom do pravog očinstva; njegovo učenje kako će se nositi s vlastitom tugom i prvi put u životu imati sluha za potrebe svojih sinova.

Biovega je pripremila tretman za učvršćivanje kože.

Studio za prirodnu njegu Orgona, u srcu grada, Ilica 69 poklanja jednoj čitateljici Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje kože. Starenje utječe na stanje naše kože. S vremenom se koža sve sporije obnavlja, pojačano gubi vlagu i sve se više isušuje pa nastaju bore i tkivo se opušta, a koža više ne izgleda vitalno kao prije. Smanjuje se i stvaranje sebuma i izlučivanje vlage/znoja pa je koža manje zaštićena i postaje osjetljivija na vanjske utjecaje. Želite li učvrstiti svoju kožu lica Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje idealan je za vas, a posebno se preporučuje za njegu kože nakon 40-e, iako u ovom tretmanu mogu uživati i mlađe osobe koje primjećuju njezino prijevremeno starenje.Tijekom tretmana kombinira se snaga preparata s posebnom tehnikom mirisnih toplo-hladnih kompresa. Rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana – revitalizirana, svježa i napetija koža lica.
www.orgona.com.hr

Splendor, Ciba Vision i lanac optika i poliklinika Salmoiraghi & Vigano nagrađuju vas FreshLook mjesečnim lećama u boji, otopinom za čišćenje Solocare Aqua 90 ml i pregledom vida.

Baviš se sportom? Trebaš korekciju vida a ponekad nisi raspoložen/a za nošenje naočala; kad ideš na tekmu ili na izlet u prirodu? Želiš promijeniti boju očiju? Isprobaj kontaktne leće!
Ako još ne nosiš kontaktne leće, možeš besplatno obaviti pregled u jednoj od poslovnica Salmoiraghi&Vigano i podići svoje kontaktne leće. Ako već nosiš leće, možeš preuzeti nagradu u jednoj od poslovnica. FreshLook su kontaktne leće u boji koje ti omogućavaju promjenu boje očiju, od suptilne do dramatične. Ako želiš izgledati drugačije za rođendan ili novogodišnji tulum, tu je FreshLook.
Poslovnice:
ZAGREB, T.C.West Gate, Zaprešićka 2, Jablanovec, 01/4111-014
SPLIT, Marmontova 8, 021/490-922
RIJEKA, Tower Centar Rijeka, J.P.Kamova 81a, 051/403-987
SISAK, I.K.Sakcinskog 9a, 044/523-380

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Dobitnici:

Sanja Udur iz Zagreba (L'occitaneov gel za tuširanje i kupka Fleur Chérie)

Nataša Raspar iz Pule (Benetton dječje papuče i ženske stopalice)

Rudi Dolić iz Velike Gorice (knjiga 'Ja sam s bendom' i Nivea Visage Double Effect)

Ante Brekalo iz Zagreba (knjiga 'Ja sam s bendom' i Nivea Visage Double Effect)

Adela Ališić iz Zagreba (knjiga 'Ja sam s bendom' i Nivea Visage Double Effect)

Marija Jedvaj iz Sesveta (FreshLook mjesečne leće u boji, otopina za čišćenje Solocare Aqua 90 ml i pregled vida)

Andrea Čretni iz Velike Gorice (Dr. Hauschka tretman za učvršćivanje kože)

Matija Vrbanc iz Karlovca (DVD filma 'Dečki su se vratili' i Nivea Visage Double Effect)

Dario Ivanuša iz Lopatineca ((DVD filma 'Dečki su se vratili' i Nivea Visage Double Effect)

Marija Matić iz Goričana (parfem Avril Lavigne Forbidden Rose)


Svi dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila.