IZLOŽENE DO KRAJA GODINE

Cromarisove ribe odlaze u njujorški 'Poster House'

  • Autor: Hina/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 05.02.2017 17:35
  • Objavljeno 05.02.2017 u 15:33
Cromaris
Cromaris Izvor: Promo fotografije / Autor: Cromaris
Cromarisov lakat pod nazivom 'Dobro odgojena riba' iz najčišćih dijelova Jadranskog mora, svojom kreativnošću ovih je dana oduševio vlasnike novoga njujorškog muzeja Poster House, koji je plakat s hrvatskim oradama i brancinima odlučio uvrstiti u muzejsku zbirku

Nakon što su u najnovijem broju jednog od najistaknutijih svjetskih magazina za kreativnost u tržišnim komunikacijama Lürzer’s Archive, objavljeni oglasi najveće hrvatske tvrtke za uzgoj morske ribe Cromarisa, pod nazivom 'Dobro odgojena riba/Well raised fish', stigao je poziv iz njujorškog Poster Housea koji taj inovativni oglas u obliku plakata želi uvrstiti u stalni postav globalnih kreativnih dostignuća, koji će biti dostupan svjetskoj publici do kraja godine, priopćila je u nedjelju tvrtka Cromaris.


Oglas je osmislila agencija Bruketa&Žinić OM. Namjera je kupcima svježe ribe iz Jadranskog mora poručiti kako je riba iz Cromarisa, zbog ekološkog uzgoja i posebne pažnje koja se pridaje uzgoju u čistom Jadranskom moru, uistinu 'dobro odgojena riba' ističe se, među ostalim, u priopćenju.

Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, najveći je hrvatski proizvođač svježe orade, brancina i školjki, a trenutno je na osmom mjestu najvećih svjetskih proizvođača orade i brancina. Čak 75 posto prihoda ostvaruje na inozemnim tržištima.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal
404 - tportal