WMF 2010.

3. WMF najavljuje prave poslastice

13.09.2010 u 12:19

Bionic
Reading

Iako još, neupitno, u dječjim godinama (uskoro slavi treći rođendan), Weekend Media Festival može se pohvaliti zaista impresivnim brojkama – u prve dvije godine održavanja okupio je više od 5 000 sudionika iz svih zemalja okruženja, najzanimljivija imena svijeta medija, marketinga i PR-a, a pratilo ga je i 500-tinjak domaćih i regionalnih novinara. Uvijek pod motom 'Bolji, veći, zanimljiviji, zabavniji', ovogodišnji Festival najavljuje prave poslastice.

U Rovinj ovoga rujna dolaze: Pete Radovich, američki sportski producent hrvatskih korijena i dobitnik 18 Emmyja, Jon Williams, chief digital officer Gray EMEA-a i član žirija ovogodišnjeg Cannes Lions International Advertising Festivala te Andrew Keen, autor knjige 'The Cult of the Amateur' i jedan od najvećih svjetskih kritičara interneta.

Uvijek intrigantni paneli donijet će pak rasprave o jutarnjem radijskom programu, digitalizaciji televizije, fashion i teen medijima, ali i o mitskom, još neodgovorenom 'Što klijenti zaista žele i očekuju od agencija?'. A i zabava je zajamčena, tri velika partyja rasplesat će vas do ranih jutarnjih sati.

Weekend je mjesto koje ove godine ne smijete propustiti!