ne propustite

Kvalitetan ovlaživač zraka iz Stadler Forma po neponovljivoj cijeni povodom Black Friday akcije!

19.11.2021 u 10:08

Bionic
Reading

Zimi suhi zrak utječe na sve nas na ovaj ili onaj način. Majka dvoje djece Nicole govori o tome kako je dolazak ovlaživača zraka od proizvođača Stadler Form u njezin dom poboljšalo tjelesnu dobrobit njezine obitelji, kako se njezina djeca brinu o ovlaživačima zraka u dječjim sobama i zašto kao obitelj ne bi mogli bez ovlaživača zraka

Kad je vani hladno pa maksimalno pojačate centralno grijanje, to može imati negativan učinak na vlagu i klimu u vašem domu. Pad vlažnosti također ima utjecaj na našu dobrobit kod kuće. Suho grlo kad se ujutro probudite i prehlade samo su neke od pojava koje uzrokuje suh zrak u zatvorenom prostoru. S našom kćeri Leonie* također smo otkrili da kad je vlaga niska da joj se unutrašnjost nosa toliko osuši da joj stalno krvari iz nosa. A koža našeg sina Nathana* postaje jako suha kad temperatura padne. Kad dođe zima, ovlaživač zraka EMMA dolazi i ostaje s nama te je rješenje naših problema sa suhim zrakom. Svake godine, od listopada do kraja ožujka, naši praktični ovlaživači zraka s malim održavanjem iz Stadler Form-a stvaraju klimu za ugodan osjećaj unutar našeg doma stvaranjem idealne razine vlažnosti.

U početku moj muž nije bio baš uvjeren u prednosti ovlaživača zraka. No, budući da smo cijelu zimu dijelili svoj dom s EMMA-om i OSKAR-om primijetio je razliku - pogotovo ujutro kada nije mogao bez naših ovlaživača zraka.

Emma će vam osigurati ugodan zrak u prostoriji

Uz Emmu ćete opet disati puni plućima – a možete je i ponijeti na putovanje

Ovlaživač zraka Emma tvrtke Stadler Form malen je, ali moćan. Borbom protiv suhog zraka on ne samo da olakšava disanje, već vam i jamči dobar san. Riječ je o novom dodatku obitelji Stadler Form. Emma je idealno rješenje za suhi zrak: vaš osobni ovlaživač zraka osigurava optimalnu vlažnost zraka. Opremljena je USB kabelom za mobilnu upotrebu i adapterom za kućnu potrebu, Emma će vam biti stalna pratiteljica. Voli putovati, pa se pobrinite da je spakirana u vašu putnu prtljagu. Osim toga, Emma je dizajnirana tako da bude lagana i kompaktna: možete ju spremiti u bocu radi uštede prostora. Spakirana u prigodnu putnu torbu, ona je uvijek s vama. Dvije različite postavke ovog ovlaživača zraka omogućuju prilagodbu prema vašim potrebama. Ovaj zgodan ovlaživač zraka idealan je za spavaću sobu; teško da ćete uopće primijetiti da je tamo. Emma je vrlo tiha na nižoj razini i njezina se LED svijetla mogu prigušiti ili potpuno isključiti po potrebi.

Pogledajte si video o EMMA:

U prodajnom asortimanu Stadler Form su i ostali modeli ovlaživača zraka, OSKAR familija, EVA familija, kategorija 2u1 (ovlaživači i pročišćivači zraka u jednom = GEORGE i ROBERT).

Osigurajte optimalnu vlažnost i zdravu okolinu u svom domu, uredu na putovanjima. Od  15.11.2021 i do 30.11.2021 (ili do isteka zalihe) možete nabaviti EMMA po Black Friday akcijskoj cijeni od 299,00 Kn (redovna maloprodajna cijena je 449,00 Kn).

Proizvod možete kupiti na Stadler Form Hrvatska web prodajnom mjestu www.stadlerform.hr, uz unos promo koda "EMMATP". Više o proizvodima možete pogledati ovdje ili kontaktirati na 01/ 5619 242 ili info@eurorobot.hr.