NEOBIČNE IDEJE

Velški grad se uzbunio zbog planova za antiseksualni javni toalet

06.09.2019 u 10:09

Bionic
Reading

Gradić Porthcawl u Walesu dobit će nove javne toalete, no netko je greškom na službenu stranicu Okružnog vijeća okruga Bridgend stavio planove koji zvuče kao da im je mjesto u nekom znanstvenofantastičnom filmu

Posjetitelji službene stranice Okružnog vijeća okruga Bridgend ostali su zbunjeni kad su ugledali planove za nove javne toalete. U pitanju su bili 'pametni zahodi' koji mjere težinu i prate kretanje korisnika.

Novi toaleti navodno su se trebali sami čistiti, a prekomjerno kretanje izazvalo bi tuširanje cijele kabine i glasni alarm. Bizarna ideja nastala je kako bi se spriječile seksualne aktivnosti u javnim toaletima.

Nakon što su ljudi reagirali na neobičnu ideju, Gradsko vijeće Porthcawla obavijestilo je svoje građane kako će novi toaleti biti tradicionalni, bez dodatnih mjera osiguranja.

'Gradsko vijeće nikad nije namjeravalo ugraditi podne ili bilo kakve druge senzore, kao što nije postojala ni namjera ograničiti vrijeme korištenja toaleta ili tuširanja korisnika, niti je bilo planova za vrata koja se sama otvaraju', javilo je Gradsko vijeće Porthcawla.