ROMANTIČNA KOMEDIJA

Usamljeni momak oblijepio Zagreb plakatima kako bi pronašao ljubav. Nisu baš svi oduševljeni njegovom gestom

19.09.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Muškarac iz Zagreba u potrazi je za djevojkom koju je vidio u Nami na Kvaternikovom trgu. Kako bi je pronašao, usamljeni Zagrepčanin napravio je plakate koje je zalijepio na tramvajskim stanicama

'Nosila si ove cipele i traperice sa šljokičastim uzorkom, otprilike ovako. Bila si u Nami na Kvatriću sredinom prošlog tjedna. Kupovala si neki dio za partfiš i kasnije pregaču. Ja sam nosio sivu majicu i shorts s treninga. Čuo sam te kako šaljivo pričaš s prodavačicama. Činiš mi se jako zabavna i interesantna. Primijetili smo se i motali oboje, trebao sam reagirati. Zato draga damo, ako želiš, javi mi se mailom na ajmonestoskuhat@gmail.com', piše na plakatima koje je Zagrepčanin zalijepio na tramvajskim stanicama.

Usamljeni Zagrepčanin osjetio je kemiju s nepoznatom djevojkom koju je vidio u Nami, a činilo mu se i da je u pitanju osoba koja se snalazi u kuhinji i kućanskim poslovima što mu se svidjelo. Iako mu je za oko zapela zbog izgleda, posebno ga je oduševila lakoćom s kojom je razgovarala s prodavačicama.

Momak se potrudio i na internetu pronašao fotografiju cipela koje je djevojka nosila, a u Photoshopu im je promijenio boju. Usamljeni Zagrepčanin zadovoljan je reakcijama ljudi na njegove plakate.

Mladiću se već javilo nekoliko djevojaka, no ne ona koju zapravo traži. On se još uvijek nada kako će je pronaći.

Internet je, kao i uvijek, podijeljen u vezi svojih mišljenja o cijeloj situaciji. Velik broj djevojaka je izjavio kako mu se nikad ne bi javio, dok nekima smeta i to što mu je važno da je djevojka vična kućanskim poslovima i kuhanju.

Naravno, ima i popriličan broj duhovitih komentara.

'Čujem da se tu nešto kuha, da će mi netko kuhati. Evo, ja sam ta, brkom i bradom', napisala je jedna djevojka.