sigurnost na prvom mjestu

U trenutku može nestati ono što ste godinama gradili: iskoristite akciju u povodu Crnog petka i osigurajte svoj dom uz 50% popusta

25.11.2021 u 16:15

Bionic
Reading

Prošlogodišnji potresi podsjetili su nas na veliku štetu koju nepredvidive okolnosti i prirodne nepogode mogu nanijeti našem domu. Premda je zastrašujuće da je dovoljan trenutak kako bi se uništilo nešto što smo godinama gradili, sanacija štete lakša je uz osiguranje imovine

Kako bi domovi u Hrvatskoj bili još sigurniji, CROATIA osiguranje pripremilo je u povodu Crnog petka akciju u kojoj korisnici ostvaruju značajne uštede.

Osiguranici koji online ugovore novu policu osiguranja imovine tijekom ovog vikenda, od 26. do 29. studenog, ostvaruju 50% popusta. Akcija u povodu Crnog petka CROATIA osiguranja odnosi se samo na police ugovorene na period od pet i više godina, a popust se ostvaruje za cijelo vrijeme trajanja police.

Osiguranje doma osigurava građevinski dio kuće, stana ili vikendice te stvari u kućanstvu od posljedica potresa, požara, prirodnih nepogoda i drugih rizika. Svoju novu policu osiguranja imovine možete ugovoriti OVDJE.

Polica osiguranja pokriva sve građevinske dijelove kuće ili stana, zidne i podne obloge poput pločica i parketa, instalacije i ugrađenu opremu poput dizala, bojlera, klimatizacije i solarnih ploča. Osigurani su i pomoćni objekti, ograde, nadstrešnice, sjenice i bazeni. Dodatno je moguće ugovoriti i pokriće za potres i odgovornost iz vlasništva nekretnine.

Osiguranje doma osigurava i namještaj, kućanske aparate, odjeću i obuću, ali i vaš novac, nakit i umjetnine. Ako šteta uključuje uništene dokumente i osobne isprave, polica pokriva i troškove njihove ponovne izrade. Osigurane su i zidne i podne obloge, rolete te stakla na vratima i prozorima. Dodatno se može ugovoriti pokriće za potres i privatnu odgovornost, kao i asistencija Moj majstor, koja je korisnicima dostupna 24 sata na dnevno svaki dan u godini.

CROATIA je prvi izbor za osiguranje doma u našoj zemlji, što potvrđuje brojka od više od 130.000 osiguranika. Samo u 2020. godini CROATIA osiguranje obradilo je 150.000 šteta i isplatilo više od milijardu kuna naknada. Ne propustite akciju Black Friday i osigurajte svoj dom jer time ne osiguravate samo svoju najvredniju imovinu nego i svoj mir, koji nema cijenu.