specijalni popusti za vas

Obnovi garderobu i kozmetiku na Bazzar.hr uz popuste do 70%!

23.11.2021 u 09:15

Bionic
Reading

Black Friday pravo je vrijeme za obnovu garderobe i pametnu kupnju! Ne propustite Black Friday na Bazzaru jer se od 26. do 29.11. cijenama crno piše

U posljednje vrijeme online shopping odjeće i obuće sve je popularniji zbog uštede vremena - nema gužvi, traženja i čekanja. Iskoristite tu prednost i za Black Friday shopping na Bazzaru uz popuste do 70%!

Evo najpopularnijih brandova i proizvoda na Bazzaru za dodatnu inspiraciju:

Ženska moda

Za hladnije dane ništa bez dobrog kaputa ili jakne! Isto tako, za svaku trendy kombinaciju tu su uvijek potrebni - ženski sakoi.

Odjevna kombinacija zahtijeva i ugodne, moderne čizme ili gležnjače - jeste li tim Timberland, Ugg ili oboje?

Želite li se dodatno istaknuti tu je i Love Moschino kolekcija uz tenisice i torbice kojima je teško odoljeti! Za sportske tipove tu su Skechers i Puma sa širokom ponudom ženske odjeće i obuće.

Istražite cijelu ponudu ženske mode na Bazzaru!

Muška moda

Iako je shopping često (nepravedno) vezan isključivo za žene ni muškarci ne zaostaju. Jakne, veste, gležnjače - sve vam treba, a otkuda krenuti?

Najpopularniji brandovi za muškarce na Bazzaru svakako su Napapirji, Gant, Roberto Cavalli, Puma i Skechers.

Black Friday pravo je vrijeme i za kupnju modnih dodataka, istražite ponudu Movado satova! Trebate li ideju za drugačiji poklon - izaberite poklon koji traje!

Istražite cijelu ponudu muške mode na Bazzaru!

Dječja moda

Zamislite da obavite kupnju dječje odjeće i obuće bez da trošite dragocjeno vrijeme po shopping centrima! Djeci je ionako naporan pohod po trgovinama tako da je online kupnja dvostruko olakšanje - tim više ako je uz dobre popuste.

Istražite bogatu ponudu za djecu na Bazzaru - od tenisica i čizmica do papučica. Sa superjunacima i ostalim omiljenim likovima nikad ne možete pogriješiti: Harry Potter, Spiderman ili Star Wars.

Brandovi za djecu koje ne smijete propustiti za Black Friday svakako su Skechers tenisice, uvijek omiljeni Benetton i Adidas kojeg vole i veliki i mali

BEAUTY SVIJET

Osim za osvježenje ormara Black Friday prilika je i za kupnju već dugo željenih proizvoda za ljepotu i kozmetiku. Jedan od najpopularnijih beauty proizvoda na Bazzaru svakako je L'Oreal Steampod koji koristi snagu pare umjesto klasične topline kako bi se preoblikovao svaki pramen kose, ostavljajući kosu vrlo glatkom i svilenkastom.

Njega kože i kose izrazito je važna, pogotovo tijekom hladnih zimskih dana. Stoga na svoj popis za Crni petak svakako ubacite neki od popularnih brandova kao što su Elemis, Bourjois, Redken, Ziaja, ali i vrlo omiljenu korejsku kozmetiku.

Pripremite popis i košarice za fantastičnu Black Friday kupnju na Bazzaru od 26. do 29.11.!