KRAJ LIJEPE LJUBAVNE PRIČE

Objava domarova sina sve šokirala: 'Bojimo se da ovo ipak nije Klepetan, ponaša se čudno, a frustrirana Malena demolirala je gnijezdo'

  • Autor: G.R.
  • Zadnja izmjena 20.04.2019 11:00
  • Objavljeno 20.04.2019 u 10:58
Klepetan se lani po 16. put vratio Malenoj

Klepetan se lani po 16. put vratio Malenoj

Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

Iako se vjerovalo da se sredinom ožujka Klepetan vratio Malenoj u gnijezdo u Brodskoj Varoši, i to 17. godinu zaredom, čini se da ipak - nije Klepetan, objavio je sin domara koji se brine o najpoznatijem paru roda, Dario Vokić

Umirovljeni domar mjesne škole, Stjepan Vokić, počeo se prije 26 godina brinuti o rodi koju je pronašao ranjenu lovačkim mecima pokraj bare. Svakoga proljeća gradi joj gnijezdo na krovu gdje se Malena, kako ju je nazvao, seli iz nastambe u garaži i tamo dočekuje svog mužjaka, Klepetana, s kojim je u 'vezi' dugih 16 godina.

Ovoga je proljeća Klepetan stigao malo ranije nego li je uobičajeno, a i samom Vokiću to je bilo čudno što se tako rano vratio, pa nije bio siguran radi li se o slavnom mužjaku.

  • +8
  • +5

Kleptan se 2018. vratio Malenoj

Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

No čini se da roda koja se ove gdoine pojavila u Stjepanovu dvorištu ipak nije slavni Klepetan. Sumnju je izrazio i domarov sin Dario Vokić koji je na Facebooku objavio: 'Dragi članovi, ako niste znali, pravi Klepetan se vjerojatno nije vratio. Ova roda se ponaša čudno, došao je jesti i onda ga nije bilo dva dana. Malena je vjerojatno frustrirana pa je uništila dva jaja. Čak je demolirala gnijezdo, ne potpuno, ali novi materijal koji je on donio. Moj tata misli da je Klepetan star te da je uginuo. I ja vjerujem da ovo nije on', napisao je sin na engleskom jeziku u grupi.

No još nema potvrde kako nije riječ o pravom Klepetanu, a obožavatelji najpoznatijeg ljubavnog para među rodama, nadaju da će se njihova ljubavna priča nastaviti i da će pravi Klepetan uskoro pojaviti.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!