akcije i u tehno shopu

Instar Black Week

15.11.2021 u 11:56

Bionic
Reading

Poslovica kaže da tko čeka, taj i dočeka... :)

Instar Informatika, jedan od najboljih tehno shopova u Hrvatskoj po mišljenju vas kupaca, kreće sa svojim Crnim tjednom gdje će mnogi lovci na popuste doći na svoje. Čekaju vas sniženja do čak 60%, od laptopa, mobitela, računala, e-prometala, igara, periferije i ostale prateće opreme bez koje je danas teško zamisliti svakodnevni život, poslovanje i učenje. Znate da dobre stvari u Instaru traju dulje nego drugdje, tako da ni ovaj put neće biti iznimka – Instar Black Week traje od 19. do 29.11. ili do isteka ograničenih zaliha.

  • +2
Instar Crni tjedan Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kako bi svim kupcima osigurali bezbrižan shopping te gužve po Instar poslovnicama sveli na minimum, artikli s 'Instarovog Crnog tjedna' mogu se kupiti isključivo putem sigurnog Instar webshopa s dostavom na vaš kućni prag ili uz osobno preuzimanje u jednoj od naših poslovnica u Zagrebu, Zadru, Splitu i Rijeci. U slučaju bilo kakvih pitanja budite slobodni kontaktirati nas putem telefona ili na prodaja@instar-informatika.hr i web@instar-informatika.hr

Broj artikala na Crnom tjednu je vrlo ograničen, stoga vas molimo da reagirate brzo ukoliko se želite domoći vašeg komada tehnologije. Kompletnu ponudu potražite OVDJE.

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.