zadnji dani black friday popusta

Odlična prilika za raniju kupovinu darova u Tower centru Rijeka! Dupli bodovi za sve korisnike Golden Tower kartice, popusti do vrtoglavih 70%

14.11.2022 u 16:04

Bionic
Reading

Zabilježite datum, vrijeme je za najpovoljniju kupnju!

U Tower Center Rijeka stiže još jedan Black Friday, zato popustite popustima. Zadnjeg petka u studenom, 25.11., popusti u brojnim trgovinama će rasti, a cijene padati, zato iskoristite odličnu priliku i uputite se u shopping za cijelu obitelj. Brojne trgovine su Black Friday produžile i na cijeli vikend, kako ne bi bilo gužve i žurbe. Tako da iskoristite priliku i zabilježite datume za najpovoljniju kupovinu. Popusti u brojnim trgovinama se penju od 20% do vrtoglavih 60% ili 70%. Odlična prilika za raniju kupovinu darova.

Samo za vrijeme Crnog petka, Tower Center Rijeka će svim korisnicima Golden Tower kartice ili onima koji će to postati, darovati duple bodove. Karticu, bez naknade, u samo par minuta možete napraviti na 4. katu na Info pultu ili putem aplikacije centra. Tako za potrošenih 100 kuna, od 25. do 27. studenoga, umjesto jednog boda, ostvarite dva boda na kartici.

Ako vas još uvijek nismo uvjerili da u petak iskoristite Black Friday uštede, pogledajte popis prodajnih mjesta i akcija koje vas čekaju na službenoj stranici Tower Centra Rijeka.