UGRABI POPUST I UREDI DOM

Black Friday u Smit Commerceu - Popusti za svaki dom

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Petak, osim što najavljuje vikend, najavljuje i lude popuste do čak 40% u omiljenoj trgovini svih profi i hobi majstora – Smit Commerceu

U Smit Commerceu možete pronaći sve što Vam je potrebno za gradnju i opremanje stana, od programa grijanja, alata, elektromaterijala, keramičkih pločica, sanitarije i kupaonskog namještaja, vodovoda i kanalizacije, vijčane robe, okova, boja i lakova, kemikalija, crne i obojene metalurgije, pa do cjelokupnog građevnog materijala.

Iako poznat po konkurentskim cijenama, za ovaj Black Friday, 26.11., Smit Commerce je svojim kupcima pripremio popuste do čak 40%, a više možete saznati na njihovoj web stranici.

Spoj modernog dizajna i elegancije odlike su Smit Commerceove robne marke - MACHER. Macher miješalice sinteza su kvalitete i ekološke održivosti. Slavine za kupaonicu i kuhinju ekološki su prihvatljivi proizvodi. Proizvedene su korištenjem tehnologija koje omogućuju proizvodnju miješalica s besprijekornim i svestranim dizajnom održavajući filozofiju održivosti okoliša. Black Friday donosi 35% popusta na ponudu Macher miješalica.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Umivaonici koje možete pronaći u Smit Commerceu imaju jedinstveni šarm i poseban dizajn, a razne dimenzije umivaonika uklopit će se u svaku kupaonicu te će joj pružiti poseban ugođaj. Za vas, Black Friday donosi 40% popusta na odabrane umivaonike.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zidne grijalice s WiFi kontrolnom aplikacijom imaju inteligentni elektronski upravljač s elegantnim 1,8'' TFT zaslonom u boji. Odlikuje ih ultra tanki dizajn od samo 59 mm debljine. Pametne grijalice imaju mnogo mogućnosti kao što su praćenje potrošnje električne energije u posljednjih 7 dana, pohranjivanje podataka o prosječnoj sobnoj temperaturi po satima u posljednja 4 dana, određivanje svjetline zaslona, sučelje različitih jezičnih verzija te glatko podešavanje osvjetljenja. Zidne grijalice s WiFi kontrolom možete pronaći 26.11. na popustu od 20%.

Električni bojleri s modernim dizajnom imaju produženi vijek trajanja jer su otporni na visoke temperature zahvaljujući inovativnoj formuli s povećanim sadržajem cirkonija. Prikladni su za sve vrste vode i osiguravaju dugotrajnu udobnost. U ponudi električnih bojlera u Smit Commerceu možete pronaći bojlere raznih širina, duljina, zapremnina i načina montaže s 20% popusta za Black Friday.

Osim što nas zimi griju uz nisku potrošnju energije, radijatori su postali neizbježan modni dodatak svakoj prostoriji. Usudite se biti drugačiji i oplemenite svoj prostor uz crne radijatore koji svojom elegancijom daju poseban izgled.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Popust od 25% za crne miješalice vrijedi samo tijekom Black Fridaya. Budite moderni i uz Unitas miješalice serije Zen i Elite crne boje svoj interijer napravite drugačijim. Osim visoke kvalitete, poznate su i po vrhunskom dizajnu. Svoju crnu miješalicu možete pronaći u trgovinama Smit Commercea. Kvaliteta miješalica potvrđena je svim europskim certifikatima.

Pločice Gorenje Keramika odlikuju se modernim dizajnom s daškom bezvremenosti. Kombinacija različitih boja i fascinantnih uzoraka otvara vrata kreativnosti uređenja interijera i eksterijera. Zidne, podne, keramičke, porculanske, unutarnje ili vanjske pločice potražite u trgovinama Smit Commercea u petak 26.11. s 30% popusta.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo