NAPADAČICA UHIĆENA

Horor u Virovitici: Pacijentica izbola poznatu psihijatricu u ordinaciji

28.01.2023 u 19:44

Bionic
Reading

U subotu oko 17 sati 37-godišnja pacijentica nožem je nasrnula i izbola psihijatricu Elviru Koić u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici.

Kako neslužbeno doznaje lokalni portal icv.hr, ozlijeđena psihijatrica je izvan životne opasnosti i pomoć joj se pruža u OB Virovitica. Policija je potvrdila da je napadačica uhićena i nad njom se provodi istraga.

'U subotu 28. siječnja, oko 17:15 sati u Virovitici došlo je do napada nožem od strane 37-godišnjakinje koja je nanijela ozljede 58-godišnjakinji. Vezano za navedeno, policijski službenici su uz uporabu sredstava prisile uhitili 37-godišnjakinju te je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja', izvijestila je policija.

Dr. Sandra Frljević iz hitnog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je za isti portal kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti. Prema njezinim riječima, napad je trajao oko pola sata.

Psihijatrica Elvira Koić dugogodišnja je voditeljica Odjela za socijalnu psihijatriju Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot u Popovači. Radi s pacijentima iz cijele Slavonije, pa i Hrvatske, a poznata je i po svom radu s pacijentima oboljelima od PTSP-a, osobito s braniteljskom populacijom. Vijest da je ozlijeđena šokirala je ne samo pacijente, već i kolege liječnike i brojne druge stručnjake s kojima dr. Koić godinama uspješno surađuje.