širi se mrežama

[VIDEO] Objavljena snimka stravičnog trostrukog sudara na mostu dr. Franja Tuđmana, samo pukom srećom nitko nije poginuo

23.02.2022 u 09:14

Bionic
Reading

Društvenim mrežama širi se snimka trostrukog sudara koji se dogodio još 10. veljače 2022. godine

Da podsjetimo, do prometne nesreće došlo je kada je 19-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se sjevernom kolničkom trakom državne ceste D-8 iz smjera istoka u smjeru zapada, izlaskom iz zavoja na raskrižju državnih cesta D-8 i D-420 izgubio nadzor nad vozilom i prešao u južnu kolničku traku te je došlo do sudara njegovog vozila i prednjeg dijela osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka koje se kretalo navedenom kolničkom trakom iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 42-godišnjak.

Od udara se vozilo kojim je upravljao 42-godišnjak odbilo i prešlo na sjevernu kolničku traku te je udarilo u vozilo dubrovačkih registarskih oznaka koje se u tom trenutku kretalo sjevernom kolničkom trakom, a kojim je upravljao 21-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći teže ozljede zadobili su 42-godišnji vozač i 17-godišnji putnik iz prvog spomenutog vozila. Alkotestiranjem je utvrđeno da nitko od vozača nije bio pod utjecajem alkohola. Za vrijeme trajanja očevida promet je na tom dijelu ceste bio u potpunosti zatvoren do 4.30 sati.

Sada se na društvenim mrežama pojavila snimka zastrašujućeg sudara, a možete je pogledati u nastavku.