automobil sletio s ceste

[FOTO] U teškoj prometnoj nesreći na A1 poginula jedna osoba

14.07.2022 u 17:20

Bionic
Reading

Vozač osobnog automobila hrvatskih registarskih oznaka poginuo je u prometnoj nesreći na autocesti A1 u četvrtak oko 15:20, između odmorišta 'Dobra' i čvora Ogulin

NA AUTOCESTI A1 kod odmorišta Dobre poslijepodne je poginuo je vozač osobnog automobila hrvatskih registarskih oznaka koji je sletio s kolnika, doznaje se u Centru 192 karlovačke Policijske uprave.

Vozač, koji je bio sam u automobilu, vozio je u smjeru juga te je na 82. kilometru sletio s kolnika i poginuo, a okolnosti nesreće utvrđuju se očevidom.

Hina u Centru 192 karlovačke Policijske uprave doznaje da je vozač bio sam u automobilu, vozio je u smjeru juga te je na 82. kilometru sletio s kolnika i poginuo.

U tijeku je očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Promet se u smjeru juga i sjevera odvija jednim kolničkim trakom usporeno, uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat, javlja HAK. Kolona je u smjeru Dubrovnika duga oko 3 kilometara, a u smjeru Zagreba oko 1,5 kilometara.

  • +6
Prometna nesreća na A1 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Dogodila se još jedna prometna nesreća, na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Kosnica i mosta Sava (na 38. km) u smjeru Lipovca, no riječ je samo o materijalnoj šteti, doznaje Večernji list. Vozi se u koloni u pokretu dugoj oko sedam kilometara.