pucnjava u bih

U centru Sarajeva ubijen 19-godišnjak, na njega pucali iz auta u pokretu

29.01.2024 u 09:06

Bionic
Reading

U pucnjavi koja se dogodila u Sarajevu u noći između nedjelje na ponedjeljak ubijen je 19-godišnjak, a policija pokušava utvrditi okolnosti pod kojima se ovaj zločin dogodio, izvijestio je u jutarnjim satima MUP Sarajevske županije

Prema dostupnim informacijama nepoznate sobe pucale su na automobil u pokretu u sarajevskom naselju Otoka i pritom su u tom vozilu pogodili mladića koji je smrtno stradao.

Glasnogovornica sarajevske policije Mersiha Novalić potvrdila je smrt mladića, rođenog 2005. godine.

Po njezinim riječima, policija je intervenirala odmah nakon što je oko ponoći dobila informaciju o pucnjavi.

"Policijski službenici pod nadzorom županijskog tužitelja rade na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je počinjeno kazneno djelo ubojstva", kazala je Novalić ne navodeći pojedinosti.

Klix.ba piše da se pucnjava dogodila na raskrižju Bulevara Meše Selimovića s Prijedorskom i Ulicom Alije Kučukalića.

Pojavio se i videozapis koji prikazuje velik broj pripadnika policije na mjestu događa i djelatnike hitne pomoći kako pomažu osobi koja leži na cesti. Klix.ba navodi i kako su dobili više dojava čitatelja o pucnjavi i da se u vozilu nalazilo više osoba, od kojih je jedna smrtno stradala.

Portal Crna kronika piše da je na automobil Citroen C3 pucano iz vozila u pokretu te da je ranjen i vozač automobila. Navodno je, pišu dalje, došlo do razmjene vatre, a 19-godišnjaka iz Citroena, koji je smrtno stradao, pokušavalo se spasiti 30 minuta, no, nažalost, bezuspješno.