nasilno ponašanje

Pritvoreni redari koji su napali i ozlijedili goste kluba H2O

28.09.2023 u 13:11

Bionic
Reading

Zagrebačka policija pritvorila je dvojicu redara zbog sumnje na nasilničko ponašanje prema četvorici gostiju noćnog kluba H2O u Runjaninovoj ulici gdje su ih rano u subotu fizički napali i lakše ozlijedili

Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeni su 41-godišnjak i 45-godišnjak za koje se sumnja da su u subotu, oko tri sata ispred noćnog kluba zajedno s trećim zasad nepoznatim počiniteljem, obavljajući zaštitarsku djelatnost, počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje.

Osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija, koja nastavlja provoditi kriminalističko istraživanje.

Policija je u ponedjeljak potvrdila da istražuje incident ispred kluba H2O, gdje su po pisanju medija redari u noći na nedjelju pretukli petoricu mladića. Slučaj je policiji prijavila majka trojice od petorice napadnutih mladića. Ona je rekla medijima da su njezine sinove i dva prijatelja pretukli redari kluba H2O pri izlasku iz kluba. Snimka koju je dala policiji i medijima prikazuje kako redari tuku rukama i nogama mladiće po tijelu.