trojici kaznene prijave

Policija objavila detalje pucnjave na benzinskoj u Đurđevcu: Bivši pripadnik ATJ-a Lučko pucao iz pištolja koji je nedozvoljeno posjedovao

21.12.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Do sada poduzetim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 19./20. prosinca od 23.55 do 00.10 sati u Ulici grada Vukovara u Đurđevcu na parkiralištu benzinske postaje došlo do fizičkog sukoba između četvorice muškaraca starosti 52, 19, 19 i 23 godine

Na benzinskoj postaji u Đurđevcu oko pola noći u nedjelju teško je stradao Ivan Hećimović, poznati Đurđevčanin koji je ponajprije poznat kao bivši član Antiterorističke jedinice Lučko, najelitnije postrojbe u Hrvatskoj za specijalna djelovanja.

Hećimović je isto tako ratni vojni invalid iz Domovinskog rata, a prošle godine podvrgnuo se operaciji kralježnice. Također, dio javnosti zna ga kao fotografa, a za svoj rad primio je i nekoliko nagrada. Kako se doznaje iz liječničkih krugova, Hećimović se nalazi u vrlo teškom stanju, s brojnim ozljedama glave, a liječnici se trenutačno bore za njegov život.

Prema objavi policije, tijekom fizičkog sukoba 52-godišnjak je ispalio najmanje tri hica iz pištolja koji je nedozvoljeno posjedovao. Nadalje, sumnja se da su u fizičkom sukobu trojica muškaraca nanijela 52-godišnjaku teške tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osobito teške tjelesne ozljede protiv trojice osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku. Policijski službenici također nastavljaju kriminalističko istraživanje svih drugih okolnosti navedenog događaja.