ŠOKIRANI PRIJATELJ

Dvadeset minuta prije tragedije u Sisku bili su kod njega na roštilju: 'Vozačica nije pila'

21.01.2024 u 18:52

Bionic
Reading

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Sisku u subotu navečer 30-godišnja vozačica udarila je u most i poginula, a četvero mladih ljudi koji su s njom bili u automobilu teže su ozlijeđeni. Siščanin koji je bio s njima tik prije nesreće ispričao je svoju verziju priče

Šokirani prijatelj Petar Jozić iz Siska rekao je za RTL Danas kako je odmah shvatio da su oni stradali. 'Bili su prethodno kod mene na roštilju, družili smo se kao prijatelji s posla. Normalno su otišli kući, a nakon 20 minuta sam na internetu pročitao da su nastradali. Shvatio sam da su to oni po crnom autu. Koliko sam vidio, na druženju je vozačica bila u dobrom stanju. Nije ni pila', ispričao je Jozić.

Kako je izvijestila policija, zbog neprilagođene brzine vozačica je sletjela s kolnika i prvo udarila u znak. Potom se vratila na kolnik, prešla na suprotnu prometnu traku i udarila u most. Poginula je na licu mjesta. Ostali putnici, prijatelji poginule, nalaze se u sisačkoj bolnici na jedinici intenzivnog liječenja. Svi su mladi, a u najtežem je stanju djevojka od svega 20 godina.

'Svi imaju teške, po život opasne tjelesne ozljede. Trenutno su stabilno', izvijestio je Robert Gjoni, dežurni kirurg sisačke bolnice.

  • +7
Prometna nesreća kod Starog mosta u Sisku Izvor: Pixsell / Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL

S preminulom su u automobilu bili 41-godišnjak i 19-godišnjak koji imaju teže tjelesne ozljede te 39-godišnjak i 20-godišnjakinja koji imaju teške tjelesne ozljede opasne po život.