DRAMA U NOVOM ZAGREBU

Divljao za volanom, udarao aute, zabio se u ogradu igrališta, našli ga u gaćama

14.04.2024 u 16:07

Bionic
Reading

51-godišnjak sa područja Zagreba prenoćio je u policijskom pritvoru nakon što je u subotu uvečer obijesno vozio zapadnim dijelom Novog Zagreba, penjao se na rubnjake, udarao aute, vozio krivim smjerom te se zabio u ogradu parka punog djece

Policija ga je okružila u naselju Savski gaj i blokirala mu put. Izvukli su ga iz auta i stavili su mu lisice. Imao je neke manje ozljede te je samo u gaćama ležao na travi u takvom stanju da nije mogao ustati, javlja 24 sata pozivajući se na iskaz svjedoka sumanutog divljanja u prometu koje je u suboru uvečer uznemirilo stanare Novog Zagreba.

Iz PU zagrebačke potvrdili su da je u pitanju 51-godišnjaka koji je bio za volanom Peugeota. Vozio je ulicom Trnsko prema zapadu gdje je prvo kod broja 97a naletio na otvorena vrata zaustavljenog Alfa Romea. Nastavio je voziti i u zavoju kod broja 9e izgubio je kontrolu i prešao u suprotni smjer.

Udario je u rubnjak i raslinje i nastavio je voziti prema Nehruovom trgu. Vožnjom suprotnim smjerom opet je naletio na rubnjak, dvorišnu ogradu pa automobil marke KIA, koji je ondje bio parkiran. Nastavio je voziti pa udario u Peugeota kojeg je odbacio dalje. Ponovno je udario u rubnjak pa u parkirani Volkswagen, kažu iz policije.

Pobjegao je odandje, no ubrzo su ga uz uporabu sile uhitili i odveli u postaju. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Policija zasad ne otkriva je li bio pod utjecajem alkohola ili droga, no svjedoci kažu kako nije bio pri sebi.