OGRAĐUJU SE OD BONOVA

Zračna luka Zagreb: Plaće isplaćujemo samo u novcu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.03.2012 13:17
  • Objavljeno 27.02.2012 u 15:51
Aerodrom Pleso

Aerodrom Pleso

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Goran Mehkek

Iz Zračne luke Zagreb (ZLZ) reagirali su na tekst koji obrađuje temu isplate dijela plaća u bonovima Konzuma. Članak je ilustriran s oglasom sa slikom bona na kojoj je ZLZ naveden kao 'pristupatelj dugu'

Regiranje na članak Konzumovi bonovi su protuzakoniti objavljujemo u cijelosti:

'Ovim putem Vas obavještavamo da Zračna luka Zagreb d.o.o. redovito isplaćuje plaće svojim radnicima isključivo u novcu prijenosom na tekući račun radnika.

Plaće u Zračnoj luci Zagreb isplaćuju se do 10.-tog u mjesecu za prethodni mjesec. U novcu se, sukladno kolektivnom ugovoru, isplaćuje i božićnica i regres.

Dar u naravi u vrijednosti 400 kuna, sukladno zakonskim odredbama, Zračna luka Zagreb daje svojim zaposlenicima za Uskrs, i to u obliku novčanog bona dvaju trgovačkih lanaca Mercatora ili Konzuma, budući su njihove trgovine u dovoljnoj mjeri zastupljene na području Velike Gorice i Zagreba, gdje živi velika većina naših zaposlenika.

Uz oglas u kojem radnik navodno prodaje 5 bonova Konzuma vrijednih 100 kuna svaki, kao ilustracija je postavljena slika bona u vrijednosti 400 kuna, a kojeg je Zračna luka Zagreb dala svom radniku kao dar u naravi još 2007 godine.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi