SNAŽNIJI FINANCIJSKI SEKTOR

Zorislav Sić novo pojačanje Combisovog prodajnog tima

  • Autor: L.F./Hina
  • Zadnja izmjena 16.02.2017 11:49
  • Objavljeno 16.02.2017 u 11:49
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Combis

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj Combis dobio je novo pojačanje u Zorislavu Siću koji je preuzeo poziciju voditelja ključnih korisnika u financijskom sektoru. Sić posjeduje više od 20 godina iskustva rada u ICT sektoru, na tržištu Hrvatske, ali i šire regije, ističe se u Combisovom priopćenju

Sić ističe kako mu je dugogodišnji rad s različitim klijentima u sektoru omogućio jako dobro poznavanje prilika, trendova i poslovnih potreba tržišta.

'COMBIS je etablirana ICT kompanija, posebice u financijskom sektoru, što je istodobno i plus i minus za mene. Izazov je jako dobru poziciju učiniti još boljom, no uz tehnologije koje razvijamo i/ili implementiramo, uvjeren sam da će zadovoljstvo naših korisnika u nadolazećem razdoblju biti na još višoj razini', kaže Sić.

Sić je rođen u 1967. godine Zagrebu. Završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu sa zvanjem diplomiranog inženjera elektrotehnike, smjer računarstvo. Poslovna iskustva stjecao je u tvrtkama Programska kuća i S&T Hermes Plus na poslovima razvoja softvera, sistemske integracije i prodaje.

U ICT zajednici postao je prepoznatljivo ime kompanije IBM, u kojoj je radio preko 15 godina u prodaji, kako na domaćem tako i na regionalnom tržištu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!