mojposao

Želite raditi u kladionici ili biti menadžer za poslovne korisnike? Ove bi vas ponude za posao mogle zanimati

21.03.2019 u 15:59

Bionic
Reading

Iz ponude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase koje su objavili Germania sport, Mozaik knjiga, PET NETWORK Grupa, Europhone i Mlinar

Germania sport traži komunikativne osobe za rad u kladionicama diljem Hrvatske: u Zagrebu i okolici, Splitu i okolici, Osijeku, Rijeci, Lovranu, Cresu, Kotoribi, Nedelišću, Varaždinu, Maloj Subotici, Zadru, Šibeniku, Poreču, Puli, Oroslavju, Bedekovčini i Sinju. Radno mjesto trgovca/operatera uključuje prodaju listića sportske kladionice i isplaćivanje dobitaka, vođenje blagajne i ostale dokumentacije te održavanje reda i čistoće na uplatnom mjestu. Nude mogućnost stalnog zaposlenja, a prijave primaju do 22. ožujka.

Mozaik knjiga, obiteljski nakladnik s raznovrsnom knjižnom ponudom, svoj tim želi osnažiti s dvije osobe na poziciji telefonski savjetnik. Nakon odrađenog probnog roka nude zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme, fiksnu plaću + bonuse na temelju realizirane prodaje, kao i isplatu nagrade za radne rezultate. Motivacijsko pismo i životopis pošaljite do 23.ožujka.

PET NETWORK Grupa objedinjuje liderske kompanije i brendove u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce u jugoistočnoj Europi. Ako ste kreativna osoba s višegodišnjim iskustvom u vođenju složenih marketinških projekata i timova u korporativnom okruženju, pridružite se njihovu timu na izazovnoj poziciji Corporate Marketing Leadera. Posao, između ostalog, uključuje pisanje dugoročnih i kratkoročnih strategija Grupe, kreiranje i vođenje marketinških projekata te planiranje i kontrolu budžeta. Prijave kandidata se primaju sve do 29. ožujka.

Tvrtka Europhone već 10 godina uspješno posluje kao najveći partner vodećih domaćih teleoperatera. S obzirom na razvoj poslovanja, trenutno su u potrazi za menadžerom za poslovne korisnike. Prednost prilikom zapošljavanja imat će proaktivni i samostalni kandidati, s višegodišnjim iskustvom u prodaji i izraženim prezentacijskim vještinama. Ako ste se prepoznali u tom opisu, javite im se do 2. travnja.

Mlinar d.d. već je dug niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je i na inozemnim tržištima. Radi daljnjeg razvoja i unapređivanja poslovanja žele proširiti postojeći tim osobom na poziciji: asistent u odjelu veleprodaje. Uz podršku terenskim djelatnicima, posao uključuje izradu izvještaja, pripremu poslovnih dopisa i ponuda te druge administrativne poslove. Natječaj ostaje otvoren do 27. ožujka.