#ljetnaPraksaHT

Hrvatski Telekom organizira plaćenu ljetnu praksu u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku

03.05.2018 u 12:13

Bionic
Reading

Želiš naučiti nešto novo i steći nova iskustva radeći u okružju vodeće hrvatske telekom kompanije? Ako odgovaraš s DA čitaj dalje

Hrvatski Telekom organizira plaćenu ljetnu praksu na lokacijama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Praksa je usmjerena ekipi sa tehničkih studija kojima se otvara šansa da rade s naprednim IT tehnologijama, ali ne zaboravljamo ni društvenjake koji primijete ono što IT-evci nikada ne bi.

KADA?

  • 1. srpnja do 15. kolovoza
  • 16. kolovoza – 30. rujna

Ako netko mora praksirati tri mjeseca može spojiti oba termina. I, ne manje važno – fleksibilni smo (čitaj: možeš planirati odlazak na more)

ŠTO?

Praksa kod nas daje priliku za stvarno uključivanje na projekte koji utječu na digitalne promjene društva. Puno promišljamo, razmjenjujemo stajališta, predlažemo nove ideje, a pokažeš li entuzijazam i znatiželju za oblikovanje društva budućnosti, nije isključeno da postaneš dio našeg tima.

Ako misliš da u Hrvatskoj ne možeš dobiti međunarodno iskustvo, misli šire, prijavi se na career@t.ht.hr do 30. svibnja i budi član našeg HT tima!

Hrvatski Telekom ima potpisane Ugovore za sudjelovanje na stručnim praksama s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu, Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku, Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Tehničkim veleučilištem u Zagrebu, Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Visokim učilištem Algebra, Rochester Institute of Technology (RIT), Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačkom školom ekonomije i managementa (ZŠEM), Veleučilištem Velika Gorica, Veleučilištem u Rijeci, Sveučilištem u Dubrovniku, Sveučilištem u Zagrebu, Pravni fakultet