NIJE BILO PRIJETNJI

Zbog Todorića Dalić tražila od Plenkovića da se pregledaju svi njezini e-mail računi

05.10.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Potpredsjednica Vlade Dalić zatražila je od premijera Andreja Plenkovića, 30. rujna, da se pregledaju svi njezini e-mail računi s obzirom na tvrdnje kako je prijetila bivšim članovima Uprave Agrokora i Ivici Todoriću. Istraga je pokazala da nije bilo nikakvih prijetnji, službeno je priopćeno iz Vlade

'Po zahtjevu predsjednika Vlade nadležna državna tijela zadužena za zaštitu sigurnosti informacijskih sustava pregledala su sve službene poslužitelje i službene korisničke račune potpredsjednice Vlade, osobne komunikacijske uređaje s privatnom e-mail korespondencijom potpredsjednice Vlade te dostupnu komunikaciju na stranim davateljima e-mail usluga.

Nadležna državna tijela su nakon obavljenih pregleda izvijestila da "nisu pronađene poruke koje bi ukazivale na prijetnje prema gospodinu Ivici Todoriću ili bilo kojem drugom članu Uprave Agrokora", navodi se u priopćenju.

Na kraju se ističe da Banski dvori osuđuju korištenje 'neistinitih informacija od strane vlasnika Agrokora Ivice Todorića' u napadima na potpredsjednicu Dalić kao i na cijelu Vladu.

  • +75
Sva lica Ivice Todorića Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL