nema milosti

Zbog prosvjeda na Trgu država kaznila udrugu Glas poduzetnika s 20.000 kuna, a njezinog čelnika Bujasa s još 10.000 kuna

11.02.2021 u 13:35

Bionic
Reading

Udruga Glas poduzetnika kažnjena je s 20 tisuća kuna, a njihov čelnik Hrvoje Bujas s 10 tisuća kuna, zbog okupljanja na Trgu bana Jelačića prošle srijede

Bujas je o svemu izvjestio u Facebook grupi Glasa poduzetnika, te je podsjetio da vlast istovremeno tolerira okupljanje poput jučerašnjeg na kojem je govor držala jedna od članica Stožera Alenka Markotić.

“Nevjerojatna je brzina i efikasnost naše inače trome i neefikasne birokracije, koja na slučaju UGP-a pokazuje “zube”, no zanimljivo, tolerira nastup gdje. Markotić ispred isto tako daleko više od dozvoljenih 25 osoba itd.

Naravno da gđa. Markotić neće dobiti nikakvu kaznu, dapače! Dvostruka mjerila i standardi su modus operandi u ovom društvu, i protiv toga se UGP jasno i nedvosmisleno bori od prvog dana, i nećemo stati.

Hvala svima koji su prisustvovali našoj akciji na Trgu Bana J. Jelačića u prošlu srijedu, osobno čak i nisam bio zbog korone, no osjećam se kao da jesam”, napisao je Bujas.