TKO NIJE JAMIO, SADA MOŽE

Zašto gubite vrijeme surfajući kada i vi možete zarađivati?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.09.2011 11:48
  • Objavljeno 28.09.2011 u 10:39
lijeni milijunaš

lijeni milijunaš

Izvor: tportal.hr / Autor: Frlan

U svijetu u kojem krupni kapital preuzima sve grane ekonomije preostala je samo jedna oaza u kojoj mali čovjek bez početnog kapitala i veza može zaraditi ne samo za kruh nego i za šampanjac. Posljednja granica zove se - Internet

"Konkurencije na hrvatskom internetu je toliko malo da se skoro osjećam usamljeno", kaže internet poduzetnik i autor Sanjin Frlan te dodaje: "prilika je sada, dok je tržište djevičanski čisto".

Analizirajući što strani internet-milijunaši rade da bi zaradili puno radeći malo te primjenjujući i prilagođavajući otkriveno na hrvatske prilike, naš je Sanjin stvorio korak-po-korak sistem za zarađivanje na hrvatskom internetu. Taj mu sistem omogućuje da bez početnog kapitala, posebnih vještina ili sreće zarađuje najmanje 56.671,44 kn mjesečno - a od sada se njime i vi možete okoristiti u roku od 7 dana.

Prestanite sanjati i počnite zarađivati

Sistem otkriva ono što je autoru trebalo 11 godina da usavrši: kako na internetu zaraditi na način lijenog čovjeka - iz udobnosti svoga doma i bez da se ubijate od posla. Zato je i nazvan Lijeni milijunaš, a od sada je dostupan na tri DVD-a.

Lijeni milijunaš je toliko učinkovit da ćete jednom kada pogledate DVD-tečaj biti u stanju pokrenuti vlastiti internet biznis otporan na krizu i zaraditi najmanje dodatnu plaću u slobodno vrijeme. Uvijet je da posjedujete kompjutor i imate pristup internetu.

Apsolutno najlakši način za budućnost bez novčanih briga

"Bez novčanih problema vaš će život krenuti boljim i sretnijim putem", kaže Sanjin. Nakon što primjenite korake Lijenog milijunaša biti ćete zapanjeni brzinom kojom vam novac stiže. A kada imate dovoljno novaca, većina drugih stvari u životu sjedne na svoje mjesto…

Da bi se što prije pridružili onima koji već zarađuju na hrvatskom internetu kliknite ovdje...

Promo

Promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi