PONUDA POSLOVA

Zapošljavaju Zagrebačka banka, Pevec, SELK...

08.08.2018 u 15:26

Bionic
Reading

Iz pnude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase Peveca, NetVisiona, Radisson Blu Resrt&Spa Split, SELK-a i Zagrebačke banke

Pevec zapošljava Voditelja službe za ekspanziju, izgradnju i održavanje. Budući zaposlenik bit će odgovoran za tekuće i investicijsko održavanje sredstava rada, za planiranje i optimizaciju troškova održavanja postojećih objekata, investiranje u nove objekte... Prijavite se putem linka koji se nalazi u oglasu na MojPosao do 10. kolovoza.

NetVision zapošljava na dvije pozicije: Sistem inženjer za mrežne tehnologije i Voditelj ureda. Mjesto rada je Zagreb, a na oglas se možete prijaviti do 20. kolovoza. Dodatno se informirajte u oglasu na MojPosao.

Radisson Blu Resort & Spa Split član je jedne od najdinamičnijih i brzorastućih međunarodnih hotelskih grupacija koja u svom rastućem portfelju posjeduje više od 1440 hotela u preko 115 država diljem svijeta te je već devetu godinu proglašena jednom od najetičnijih kompanija u svijetu. Trenutno zapošljavaju Konobara, pa se svakako prijavite za rad u ovako motivirajućem okruženju. Rok: 14. kolovoz.

Tvrtka SELK, locirana u Kutini zapošljava na tri pozicije: Maintenance and Infrastructure Engineer, Manufacturing Technology Engineer, Process Technology Engineer. Detalje informacije o svakoj poziciji pronađite klikom na link i pošaljite prijavu do 22. kolovoza.

Zagrebačka banka je u potrazi za komunikativnim i entuzijastičnim kandidatima kojima prodaja nije strana za radno mjesto Bankara. Posao, između ostalog, uključuje aktivnu prodaju i realizaciju prodajnih aktivnosti, rješavanje reklamacije, zadavanje gotovinskih i bezgotovinskih transakcija po nalogu i za račun klijenata te obradu gotovine. Poslodavac očekuje vašu prijavu do 14. kolovoza.

  • +10
Pevec zapošljava voditelja službe za ekspanziju, izgradnju i održavanje Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL